Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: 6d Sports Nutrition

6D Sports Nutrition Energy Gel Mango 6x40ml

Adviesprijs € 13,50
Korting 10%
Onze prijs € 12,15

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving 6D Sports Nutrition Energy Gel Mango 12x40g

Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron tijdens intensieve inspanningen. Omdat de lichaamseigen voorraad aan koolhydraten beperkt is, is het aangewezen om koolhydraten via de voeding aan te vullen tijdens (intensieve) inspanningen van 60 minuten of langer.

De 6d ENERGY GEL bevat 30g koolhydraten in een 2:1 verhouding van glucose op fructose. Deze 2:1 verhouding laat een opname tot wel 90g koolhydraten per uur toe. Bovendien bevat deze gel, in tegenstelling tot de meeste andere gels, 200 mg natrium. Hierdoor worden ook de zoutreserves in het lichaam snel aangevuld. Dit is vooral belangrijk voor sporters die niet alleen veel, maar ook zout zweten”(‘salty sweaters)’, zeker tijdens inspanningen in een warme omgeving die gepaard gaan met veel vochtverlies.

Kortom, de 6d ENERGY GEL is de ideale keuze tijdens inspanningen van langere duur (≥2 uur), vooral in een warme en/of vochtige omgeving.

Gebruik van 6D Sports Nutrition Energy Gel Mango 12x40g

1. Gebruik 1-3 gels per uur dat u u inspant, afhankelijk van de duur en de intensiteit van de inspanning.
2. Probeer de 6d ENERGY GEL steeds te gebruiken in combinatie met water. Dit wordt aangeraden omwille van de hoge concentratie aan koolhydraten (suikers) en natrium. Zo wordt een goede opname gegarandeerd en het risico op maag-darmklachten geminimaliseerd. 

MALTODEXTRINE; WATER, MALTODEXTRINE, FRUCTOSE, ZOUT, NATUURLIJK MANGO AROMA, ZUURTEREGELAAR (CITROENZUUR), CONSERVEERMIDDEL (KALIUMSORBAAT, NATRIUMBENZOAAT).
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:6D Sports Nutrition Energy Gel Mango 6x40ml
Uw waardering