Merk: 6d Sports Nutrition

6D Sports Nutrition Isobuffer Sports Drink Bosvruchten 700g

Adviesprijs € 29,95
Korting 10%
Onze prijs € 26,96
Bijna uitverkocht

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van 6D Sports Nutrition Isobuffer Sports Drink Bosvruchten 700g

De 6D Isobufffer is een isotone sportdrank (327 mOsm/kg) die 30g koolhydraten bevat met een 2:1 glucose:fructose verhouding. Dit garandeert een snelle opname van zowel koolhydraten en vocht tijdens de inspanning.

De 6D Isobuffer Sports Drink onderscheidt zich van ‘gewone’ isotone sportdranken, zoals de 6D Isotonic Sports Drink, door de toevoeging van ‘bufferende’ elektrolyten. Een bidon (500ml) van 6D Isobuffer bevat 3,2g bicarbonaat (= buffer) onder de vorm van natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat. Tot op heden is de Isobuffer Sports Drink van 6D de enige isotone sportdrank die de buffercapaciteit voor en tijdens intensieve duurinspanningen kan opbouwen en behouden.

Samenvattend is de 6D Isobuffer Sports Drink de ideale sportdrank tijdens wedstrijden waar korte (opeenvolgende) intensieve inspanningen bepalend zijn, zeker wanneer de wedstrijd vaak beslist wordt door een spurt in de finale. Ook in voorbereiding op, en tijdens de recuperatieperiode na een korte maximale prestatie (0,5-5 min) kan de 6D Isobuffer Sports Drink gebruikt worden ter (her)opbouw van de buffercapaciteit, al dan niet in combinatie met 6D Sodium Bicarbonate. De buffercapaciteit van 500ml 6D Isobuffer Sports Drink komt overeen met 4 capsules 6D Sodium Bicarbonate.

Eigenschappen

  • 30g koolhydraten
  • 2:1 carb mix
  • Bufferende elektrolyten
  • Alkaline pH
  • Natuurlijke smaak en kleurstof

Gebruik van 6D Sports Nutrition Isobuffer Sports Drink Bosvruchten 700g

1. Meng 35g (= 2 schepjes) poeder met 500ml water.
2. Drink tijdens inspanning 500ml per uur.
3. Gelieve deze dosis niet te overschrijden. Inname van een hoge dosis natriumbicarbonaat kan acute maag-darmklachten veroorzaken.

Meng 35g (= 2 schepjes) poeder met 500ml water. Drink tijdens inspanning 500ml per uur. Gelieve deze dosis niet te overschrijden. Inname van een hoge dosis natriumbicarbonaat kan acute maag-darmklachten veroorzaken.

sucrose; maltodextrine; natriumbicarbonaat; kaliumbicarbonaat; natuurlijke smaakstof; antiklontermiddel: siliciumdioxide; kleurstof: bietenrood. Geproduceerd in een fabriek waar ook melk, soja, gluten, ei, vis, schaaldieren en sulfiet verwerkt worden.

Isonate sportdrank

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:6D Sports Nutrition Isobuffer Sports Drink Bosvruchten 700g
Uw waardering