Merk: Accu-Chek

Accu-Chek Instant Kit 1 Stuk

€ 28,00

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Accu-Chek Instant Kit 1 Stuk

De Accu-Chek Instant staat voor meten zonder moeite. Er zijn geen instellingen nodig: plaats een teststrip, breng een kleine druppel bloed aan en je leest het bloedglucoseresultaat af van het grote scherm. Bovendien krijg je in één oogopslag visuele informatie dankzij de intuïtieve indicator.

Dit Accu-Chek Instant startpakket wordt geleverd in een handig etui.

Let op: Het bloedsuikergehalte wordt weergegeven in mmol/L!

De Accu-Chek Instant startkit bevat:

  • 1 Accu-Chek Instant bloedglucosemeter met batterijen
  • 10 teststrips Accu-Chek® Instant
  • 1 Accu-Chek Softclix prikker
  • 10 Accu-Chek Softclix lancetten
  • 1 opbergetui

Gebruik van Accu-Chek Instant Kit 1 Stuk

  1. Was de handen met warm water en zeep en droog ze goed af. Maak de prikker klaar. Voer de teststrip in de meter in de richting van de pijl. De meter start automatisch.
  2. Een knipperend druppelsymbool wordt op het scherm weergegeven. Voer nu een vingerprik uit.
  3. Houd het gele testveld van de teststrip tegen de bloeddruppel. Haal de vinger van de teststrip weg als het knipperende zandlopersymbool wordt weergegeven. Breng geen bloed aan op de bovenkant van de teststrip.
  4. Het bloedglucoseresultaat verschijnt na ongeveer 4 seconden op het scherm. De pijl geeft aan of het bloedglucoseresultaat boven, binnen of onder het streefwaardenbereik ligt. De waarden kunnen gepersonaliseerd worden zodat ze in lijn liggen met de persoonlijke doelstellingen.

De Accu-Chek Instant teststrips met de Accu-Chek Instant meter zijn bedoeld voor de kwantitatieve bepaling van glucose in vers capillair volbloed van de vinger, handpalm, onderarm en bovenarm als hulpmiddel bij het vervolgen van de doeltreffendheid van het reguleren van de glucosespiegel.

De Accu-Chek Instant teststrips met de Accu-Chek Instant meter zijn bedoeld voor in-vitrodiagnostische zelfcontrole door mensen met diabetes.

De Accu-Chek Instant teststrips met de Accu-Chek Instant meter zijn bedoeld voor in-vitrodiagnostisch gebruik door zorgverleners in een klinische omgeving. Het uitvoeren van de meting met veneus-, arterieel- en neonataal bloed is voorbehouden aan zorgverleners.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Accu-Chek Instant Kit 1 Stuk
Uw waardering