Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Galderma

Actinica Lotion 80g

Adviesprijs € 24,18
Korting 25%
Onze prijs € 18,14

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Actinica Lotion 80g

Actinica Lotion beschermt tegen UV-straling. Het is ontwikkeld voor mensen die een hoger risico hebben op huidkanker ten gevolge van UV-straling.

Gebruik van Actinica Lotion 80g

Actinica Lotion dient iedere ochtend vóór de eerste blootstelling aan de zon, royaal op de niet bedekte huiddelen worden aangebracht en gelijkmatig verdeeld.
Actinica moet worden aangebracht voordat cosmetische producten (make-up) worden aangebracht (laat dus de Actinica Lotion een paar minuten in de huid intrekken).
Na langer contact met water of hevig zweten, Actinica opnieuw aanbrengen.
Het huidoppervlak varieert; hieronder is de benodigde dosering vermeld : 
 • Gelaat (inclusief oren en neus) minstens 2x pompen 
 • Kale hoofdhuid minstens 2x pompen
 • Hals minstens 1x pompen
 • Décolleté minstens 1x pompen
 • Per onderarm minstens 2x pompen 
 • Per bovenkant van de hand minstens 1x pompen

Bijzondere aanwijzingen :

De UV filters in Actinica Lotion kunnen leiden tot verkleuring van kleding, kunststoffen en andere materialen, zoals de folie die voor zwembaden wordt gebruikt. Wij raden daarom aan Actinica Lotion niet direct voor het aankleden aan te brengen.

 

Alvorens gebruik lees zeker de Actinica Bijsluiter.
Actinica Ervaringen en Reviews zijn hieronder terug te vinden. Zelf een goede ervaring met de Actinica Lotion? Schrijf dan ook een productreview van Actinica.

De best mogelijke bescherming wordt verkregen door Actinica Lotion SPF50+ het gehele jaar, iedere ochtend, royaal aan te brengen op elk deel van de huid dat overdag aan de zon wordt blootgesteld. Breng Actinica Lotion SPF50+ aan voordat u andere cosmetische producten aanbrengt. Smeer Actinica Lotion SPF50+ goed uit op het huidoppervlak en geef het enkele minuten de tijd om in te werken (de lotion kan anders verkleuring geven aan kleding). Breng Actinica Lotion SPF50+ opnieuw aan als u langere perioden in water bent geweest of als u hevig heeft gezweet. Draag beschermende kleding en vermijd zoveel mogelijk direct zonlicht. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Het huidoppervlak verschilt per persoon. De volgende lijst geeft bij benadering de benodigde dosering. Het beschermingsniveau kan verminderen wanneer een kleinere hoeveelheid wordt gebruikt. Het doseeradvies is weer gegeven in de bijsluiter en op de pompflacon.

 • Gezicht: minimaal 2 pompjes
 • Kaal hoofd: minimaal 1 pompje
 • Nek: minimaal 1 pompje
 • Decolleté: minimaal 1 pompje
 • Onderarm: minimaal 2 pompjes
 • Bovenkant hand: minimaal 1 pompje
Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl. Triazine. Ethylhexyl triazone. Isoamyl p-methoxycinnamate. Ethylhexyl methoxycinnamate. Methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol. Butyl methoxydibenzoylmethane. Propylparaben. Hulpstoffen.
 • Voor gezicht en lichaam
 • Geschikt voor kinderen (vanaf 1 jaar) en volwassenen
 • Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid (vrij van parfum en conventionele PEG-emulgatoren)
 • Aanbevolen door dermatologen voor de preventie van actinische keratose enbepaalde vormen van niet-melanome huidkanker bij risicopatiënten, bijimmunosuppressie patiënten met orgaantransplantatie en lichtdermatose

Contra-indicaties

Een allergische reactie op één van de bestanddelen van Actinica Lotion kan niet worden uitgesloten.

Als irritatie, huiduitslag of zonnebrandverschijnselen na slechts een korte blootstelling aan de zon zich voordoen, kan dit een teken zijn van een ongewenste bijwerking. In dit geval dient u een ander product te gebruiken.

Vermijd zorgvuldig het contact met de ogen en gebruik een goede zonnebril, omdat Actinica Lotion een branderig gevoel kan veroorzaken bij rechtstreeks contact met de ogen. In het geval het toch in de ogen komt, overvloedig met water spoelen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Actinica Lotion 80g
Uw waardering