Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Arkopharma

Arkocaps Konjac Afslanken 45 Capsules

Adviesprijs € 14,40
Korting 10%
Onze prijs € 12,96
Niet op voorraad

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Arkocaps Konjac Afslanken 45 Capsules

Arkocaps Konjac is een voedingssupplement speciaal geformuleerd voor personen die wensen gewicht te verliezen. Het heeft een natuurlijk hongerstillend effect en helpt het verzadigingsgevoel te verhogen.

Konjac wordt traditioneel geteeld in China en in Japan en maakt deel uit van de samenstelling van “konnyaku”, een traditioneel Japans voedingsmiddel, bekend voor zijn weldoende effecten op de gezondheid.

Konjac bevat glucomannaan. Glucomannaan draagt in het kader van een hypocalorisch dieet bij tot gewichtsverlies. Het weldoende effect van glucomannaan uit Konjac op gewichtsverlies wordt verkregen door de consumptie van drie gram per dag, in drie doses van telkens één gram (met een groot glas water.

Gebruik van Arkocaps Konjac Afslanken 45 Capsules

1. Bestemd voor volwassenen.
2. Neem 3 capsules, 1/2 uur voor de 3 hoofdmaaltijden, in met 1 tot 2 grote glazen water. Het is aanbevolen om veel water te drinken om de inname te garanderen.

1 tot 2 capsules een half uur vóór elke maaltijd innemen. Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzingen op te volgen: de capsules openen, de inhoud mengen in een groot glas water en onmiddellijk opdrinken. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Poeder van de knol van Konjac (Amorphophallus konjac K. Koch). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Omhulsel van plantaardige oorsprong : Hydroxypropylmethylcellulose.

Konjac oefent een natuurlijk hongerstillend effect uit. Glucomannaan, dat zich in de knollen van Konjac bevindt, helpt het verzadigingsgevoel te verhogen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Arkocaps Konjac Afslanken 45 Capsules
Uw waardering