Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Arkopharma

Arkoroyal Dynergie Duopack 2x20 Ampullen

Adviesprijs € 41,50
Korting 10%
Onze prijs € 37,35
Niet op voorraad

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Arkoroyal Dynergie Duopack 2x20 Ampullen

ARKO ROYAL Dynergie is een biologisch voedingssupplement dat bestaat uit een cocktail van Ginseng, Royal Jelly, Acerola en Propolis.

Deze drinkampullen zijn bijzonder geschikt als herstelkuur voor sportbeoefenaars. Het lichaam zal sneller herstellen na een training of wedstrijd en het uithoudingsvermogen zal verbeteren.

ARKO ROYAL Dynergie is een waanzinnige energiebooster voor volwassenen en ouderen die lusteloos of vermoeid zijn.

Gebruik van Arkoroyal Dynergie Duopack 2x20 Ampullen

1. Neem ’s ochtends bij het ontbijt 1 ARKO ROYAL Dynergie drinkampul. De inhoud puur opdrinken of verdunnen in een glas water of vruchtensap.
2. De 20 daagse kuur mag indien gewenst meerdere malen per jaar worden herhaald.

WATERIG EXTRACT (12,5 G PER AMPUL VAN 15 ML) VERKREGEN UIT 1000MG GINSENGWORTEL* (PANAX GINSENG) EN 100 MG PROPOLIS* PER AMPUL VAN 15 ML, HONING*, TARWESIROOP*, ROYAL JELLY* (500 MG PER AMPUL VAN 15 ML), GECONCENTREERD SINAASAPPELSAP* (327 MG PER AMPUL VAN 15 ML), GECONCENTREERD ACEROLASAP* (MALPIGUIA GLABRA) (200 MG PER AMPUL VAN 15 ML). * INGREDIENT UIT DE LANDBOUW, VERKREGEN VOLGENS DE BIOLOGISCHE PRODUCTIEMETHODE.

Ginseng wordt beschouwd als een tonicum dat helpt het gevoel van vermoeidheid te verminderen.Koninginnenbrij, een natuurschat, is het resultaat van een perfecte alchemie tussen de planten- en dierenwereld. Koninginnenbrij is een substantie die door de voedsters (bijen) wordt uitgescheiden om slechts één van hen te voeden. Deze bij zal dan de koningin worden. Deze uitzonderlijke voeding zal haar een 40 maal langere levensduur geven en een verbluffende productiviteit. Propolis, een harsachtige substantie die door de bijen wordt geproduceerd, is gekend als natuurlijk schild van de bijenkorf. Acerola is een struik met eetbare bessen die men "de kers van de Antillen" noemt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Arkoroyal Dynergie Duopack 2x20 Ampullen
Uw waardering