Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Mylan

Armolipid Plus 30 Tabletten

Adviesprijs € 23,10
Korting 10%
Onze prijs € 20,79
Niet op voorraad

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Armolipid Plus 30 Tabletten

ArmoLipid Plus helpt om een optimaal cholesterolgehalte te behouden. Het is een natuurlijk voedingssupplement met rode gist rijst, policosanol (een mengeling van natuurlijke vetalcoholen), foliumzuur, co-enzym Q10 (een bestanddeel van de lichaamscellen) en astaxanthine (rozerood pigment dat zich onder meer in micro-algen bevindt).

Daarnaast bevat Armolipid Plus ook berberine. Deze natuurlijke substantie geëxtraheerd uit de schors van Berberis aristata, een inheemse struik van de Himalaya en Nepal, bevat tal van goede eigenschappen. Ze verhoogt de gevoeligheid voor insuline, draagt bij de tot de vermindering van slechte cholesterol en van triglyceriden, een andere vetsoort, en bezit een antimicrobiële werking.

Indicatie van Armolipid Plus 30 Tabletten

helpt het cholesterolgehalte onder controle te houden.

Gebruik van Armolipid Plus 30 Tabletten

1. Neem 1 tablet per dag in.
2. Indien u slikproblemen heeft is het aangeraden om de tablet in 2 te breken om ze daarna met een groot glas water in te nemen.

Lees zeker voor gebruik de bijsluiter van Armopolid Plus tabletten , daarin staan ook de mogelijke bijwerkingen vermeld. Voor zover geweten zijn er geen bijwerkingen van Armolipid Plus.

Ook verkrijgbaar in een verpakking met 30 tabletten.

Ervaringen en reviews van andere gebruikers zijn hieronder terug te vinden.

De aanbevolen hoeveelheid is een tablet per dag. Neem de tablet in met wat water.

Een tablet Armolipid Plus bevat berberine chloride 500 mg, rode gist rijst 200 mg (equivalent aan monacoline K 3 mg), polycosanol 10 mg, foliumzuur 0,2 mg, co-enzym Q10 2,0 mg en astaxanthine 0,5 mg.

In verscheidene klinische studies met Armolipid® PLUS heeft de gecombineerde werking van deze natuurlijke ingrediënten bijgedragen tot het beter onder controle houden van het cholesterolgehalte en een vermindering van de triglyceriden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Armolipid Plus 30 Tabletten
Uw waardering