Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Avène Zonneproducten

Geef je huid de nodige bescherming met de Avene zonneproducten

Op een zalige warme dag niks doen en luieren in de zon, niks is zaliger! Toch moet je steeds opletten wanneer je van plan bent om te zonnen. Een kleurtje opdoen is uiteraard altijd mooi meegenomen, maar heel wat mensen vergeten om hun huid de nodige bescherming te bieden. De uv-stralen van de zon hebben een zeer negatieve invloed op je huid. Zeker bij kinderen is het zeer belangrijk dat hun huid beschermd wordt tegen de stralen van de zon. Wanneer een kind verbrand raakt kan dit beschadiging van het DNA veroorzaken en kan dit op latere leeftijd en verhoogde kans op huidkanker met zich meebrengen.

Tip: gebruik de Avene zonneproducten

Voldoende water drinken, je lippen insmeren met een lippenbalsem, beschermende kleding dragen, een hoed dragen, een zonnebril dragen, … Om je huid tegen de zon te beschermen zijn er heel wat verschillende tips. Toch is het vooral belangrijk om je huid in het begin voorzichtig aan de stralen van de zon te laten wennen. Ga vooral niet lang in de zon en gebruik Avene zonneproducten om je huid te beschermen.

Ontdek alle Avene zonneproducten

Wie op zoek is naar Avene zonneproducten is bij 24pharma aan het goede adres. In de webshop van 24pharma vind je meer dan 160 verschillende producten van het merk Avene. Douchegel, scheergel, zonnespray, aftershave, hydraterende crème, … Het leuke is dat je op ongeveer alle Avene zonneproducten een korting krijgt en dat je ze dus steeds aan de beste prijs kunt kopen in de webshop van 24pharma.

Bekijk hier alle Avene zonneproducten

Avène zonneproducten