Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Bactiol

Bactiol Duo Normale Stoelgang/ Weerstand 30 Capsules (Vroeger Probactiol Duo)

Adviesprijs € 27,00
Korting 20%
Onze prijs € 21,60

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Bactiol Duo Normale Stoelgang/ Weerstand 30 Capsules

Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te houden. De samenstelling van het menselijk microbioom evolueert bovendien met de tijd. Het type en de hoeveelheid bacteriën in de flora van een kind kunnen dan ook niet vergeleken worden met die van een oudere persoon. Het nieuwe Bactiol-gamma is hierop afgestemd en biedt voor elke leeftijd een specifieke oplossing met telkens de juiste bacteriestam(men), in de juiste hoge dosering, overeenkomstig de leeftijd.

Bactiol Duo Capsules ondersteunen een normale stoelgang en bouwen de weerstand op. Het bevat zowel gisten als een exlusief hooggedosseerd mengsel van levende bacteriën. 1 capsule bevat meer dan 14 miljard levende bacteriën:

  • 6 miljard levende organismen Saccharomyces boulardii
  • 8,5 miljard levende bacteriën van een kwalitatief mengsel van 4 verschillende stammen: Lactobacillus acidophilus NCFM, Lacticaseibacillus paracasei  Lpc-37, Bifidobacterium lactis Bl-04, Bifidobacterium lactis Bi-07

Daarnaast bevat Bactiol Duo braambesvrucht- en -bladextract en vitamine D. De stammen zijn maagzuur- en galzoutresistent en zijn van menselijke oorsprong.

Bactiol Duo is lactose-, soja- en glutenvrij.

Gebruik van Bactiol Duo Normale Stoelgang/ Weerstand 30 Capsules

1. Preventief: neem 1 capsule per dag in.
2. Bij ongemakken: neem 2 capsules per dag in.

1-2 capsules per dag

1 capsule bevat meer dan 14 miljard levende bacteriën: 6 miljard levende organismen Saccharomyces boulardii EN 8,5 miljard levende bacteriën van een kwalitatief mengsel van 4 verschillende stammen: Lactobacillus acidophilus NCFM® Lacticaseibacillus paracasei Lpc-37 Bifidobacterium lactis Bl-04 Bifidobacterium lactis Bi-07® Daarnaast bevat Bactiol® Duo braambesvrucht- en -bladextract* en vitamine D**. De stammen zijn maagzuur- en galzoutresistent en zijn van menselijke oorsprong.
Bactiol Duo is niet aangewezen bij patiënten met een centrale veneuze katheter, bij kritisch zieke patiënten en bij patiënten met immunodepressie. Bespreek in deze gevallen het gebruik eerst met uw arts of apotheker.

Ondersteunt de normale stoelgang en de natuurlijke weerstand

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bactiol Duo Normale Stoelgang/ Weerstand 30 Capsules (Vroeger Probactiol Duo)
Uw waardering