Merk: Bausch Lomb

Bausch Lomb Renu Multiplus 355ml

Adviesprijs € 12,19
Korting 10%
Onze prijs € 10,97

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Bausch Lomb ReNu Multiplus verjongt uw contactlenzen, waardoor het voelt alsof je een vers paar lenzen heeft elke dag.

ReNu Solution ReNu Multiplus is een multifunctionele oplossing voor het comfort van een verse lens.

ReNu Multiplus biedt een kussen van comfort voor het dragen van contactlenzen. ReNu Multiplus kan gebruikt worden voor het reinigen, spoelen, desinfecteren en bewaren van uw zachte contactlenzen.

Bausch Lomb ReNu Multiplus heeft een originele, zachte formule en bevat Dymed en poloxamine voor schone, comfortabele lenzen. De verpakking en fles zijn 100% recycleerbaar.

STAP 1:Breng 3 druppels ReNu MultiPlus Fresh Lens Comfort multi-purpose solution aan op elke kant van de lens en wrijf de lens gedurende 20 seconden voorzichtig schoon. STAP 2: Spoel elke kant van de lens grondig gedurende 5 seconden af met ReNu MultiPlus Fresh Lens Comfort multi-purpose solution. STAP 3: Plaats de gereinigde contactlens in de lenshouder en vul deze met verse ReNu MultiPlus Fresh Lens Comfort multi-purpose solution. Laat de lenzen tenminste 4 uur in de vloeistof staan. Zorg dat u altijd verse lensvloeistof gebruikt. Uw contactlenzen zijn nu klaar voor gebruik. Afspoelen met een zoutoplossing is niet nodig. Als er nog vuil op de contactlenzen zit, spoel deze dan af met ReNu MultiPlus Fresh Lens Comfort multi-purpose solution voordat u de contactlenzen inzet. Volg altijd het advies van uw contactlensspecialist. Op basis van de samenstelling van uw traanvocht en draagschema, kan uw contactlensspecialist aanvullende producten of procedures aanbevelen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bausch Lomb Renu Multiplus 355ml
Uw waardering