Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Bayer

Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaat Automatisch 1 Stuk

€ 15,21
Niet op voorraad

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Bayer Microlet Vingerprikapparaat maakt gebruik van nieuwe lancetten met een siliconen laagje. Hierdoor is er minder kracht nodig om een bloeddruppel te verkrijgen en is het prikken vrijwel pijnloos.

De gekleurde lancetten herinneren u er op eenvoudige wijze aan om bij elke test het lancet te vervangen. U kunt het lancet eenvoudig verwijderen zonder het aan te raken. U kunt kiezen uit verschillende prikdieptes zodat u altijd de voor u geschikte diepte kiest.

Het prikken met Microlet®2 prikapparaat:

  1. Verwijder de punctiedop. Houd, in één hand, het MICROLET®2 prikapparaat met de duim op de duimuitsparing, zoals hieronder weergegeven. Houd in uw andere hand de draaiknop van de punctiedop en trek de punctiedop voorzichtig van boven naar beneden los.

  2. Pak een MICROLET® Lancet en draai het beschermdopje een kwart slag (verwijder het dopje niet).

  3. Duw het lancet stevig recht in de lancethouder. Nadat u een "klik" hoort of voelt, duwt u het lancet verder tot het blokkeert.

  4. Draai het beschermingsdopje van het lancet af en bewaar dit voor het veilig verwijderen van gebruikte lancetten.

  5. Plaats de instelbare punctiedop terug. Selecteer één van de vijf prikdieptes door aan de draaiknop van de punctiedop te draaien; een kleinere druppel voor een ondiepe punctie of een grotere druppel voor een diepere punctie. Door de druk op de punctieplaats aan te passen, zal de diepte van de punctie worden bepaald.

VERDWIJDEREN VAN EEN LANCET:

  1. Om het gebruikte lancet te verwijderen, verwijder de punctiedop voorzichtig door de draaiknop van de punctiedop vast te houden en de punctiedop van het prikapparaat te trekken.

  2. Leg het beschermingsdopje, dat u heeft bewaard toen u het lancet inzette, op een vlak oppervlak met het Bayer-logo naar beneden. Druk het gebruikte lancet, dat nog steeds in de MICROLET®2 zit, midden in het beschermingsdopje.

  3. Houd het apparaat boven een container voor scherpe voorwerpen (een lege plastic fles met een deksel volstaat). Label de container goed en bewaar hem buiten het bereik van kinderen. Trek, terwijl u op de blauwe vrijgaveknop drukt, stevig aan de blauwe spanhendel , totdat het lancet er uit valt. Plaats de punctiedop terug.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bayer Microlet 2 Vingerprikapparaat Automatisch 1 Stuk
Uw waardering