Merk: Biofyt

Bio-Flow 60 Tabletten

Adviesprijs € 23,95
Korting 10%
Onze prijs € 21,56

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Bio-Flow 60 Tabletten

Bio-Flow bevordert de aandacht, concentratie en het geheugen. Daarnaast bevordert het problemen met koude handen en voeten.

Bevat een gestandaardiseerd Ginkgo biloba Extract.

Wat is GINKGO BILOBA ?

De Ginkgo biloba is een zeer speciale boom, vermits hij de laatste overlevende is van een zeer oude flora, die vandaag, op Ginkgo na, volledig verdwenen is. Dat deze boom zolang heeft stand gehouden, is waarschijnlijk te danken aan zijn uitzonderlijke weerstand tegen ziekten en parasieten. De bladeren van de Ginkgo-boom bevatten zeer specifieke substanties, de ginkgo-flavonglycosides, de ginkgoliden en de bilobaliden, die alleen in de Ginkgo biloba voorkomen. Tot op heden is de wetenschap er niet in geslaagd deze stoffen synthetisch aan te maken. De eigenschappen van deze natuurlijke substanties in en op ons organisme, waren de laatste jaren het onderwerp van talloze wetenschappelijke en klinische studies.

Wat zijn de eigenschappen van GINKGO BILOBA ?

Het extract van Ginkgo biloba verbetert de aandacht, de concentratie en het geheugen.

Het heeft een positieve invloed op het stappen, en op de circulatie in handen en voeten.

Bovendien heeft Ginkgo biloba een uitgesproken antioxidatieve werking, waardoor de weefsels beschermd worden tegen de werking van vrije radicalen.

De doeltreffendheid van het Ginkgo biloba Extract wordt algemeen erkend en het gebruik ervan wordt over het algemeen zeer goed verdragen.

Wat bevatten Bio-FLOW tabletten ?

Bio-FLOW® bevat per tablet 80 mg gestandaardiseerd Ginkgo biloba Extract (EGb 24/6), waarvan 19,2 mg ginkgo-flavonglycosides (24%), 4,8 mg terpeenlactonen (6%) en minder dan 5 ppm ginkgolisch zuur.

Door het Extract te standaardiseren kan het gehalte aan actieve bestanddelen constant gehouden en door analyses gewaarborgd worden; hetgeen met gewone extracten niet het geval is. Daarenboven worden tijdens het extractieproces ook ongewenste substanties verwijderd.

Bio-FLOWtabletten zijn klein waardoor ze makkelijk te slikken zijn.

Gebruik van Bio-Flow 60 Tabletten

  1. Neem 1 tablet in bij het ontbijt + 1 tablet bij het avondmaal.

 

Gingkgo Biloba-extract, ginkgo-flavonglucosiden, terpenlactonen, ginkgolisch zuur.

Het extract van Ginkgo biloba verbetert de aandacht, de concentratie en het geheugen. Het heeft een positieve invloed op het stappen, en op de circulatie in handen en voeten. Bovendien heeft Ginkgo biloba een uitgesproken antioxidatieve werking, waardoor de weefsels beschermd worden tegen de werking van vrije radicalen. De doeltreffendheid van het Ginkgo biloba extract wordt algemeen erkend en het gebruik ervan wordt over het algemeen zeer goed verdragen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio-Flow 60 Tabletten
Uw waardering