Merk: Rhumal

Bio-Rhumal Forte 1500mg 180 Tabletten

Adviesprijs € 63,95
Korting 20%
Onze prijs € 51,16

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Bio-Rhumal Forte 1500mg 180 Tabletten

Bio-Rhumal Forte is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat uw gewrichten weer in topvorm brengt, voor meer soepelheid en beweeglijkheid. Op basis van:

  • 1500mg zuivere kristallijne glucosaminesulfaat
  • 12 mg vitamine C (15% RI*)

Gebruik van Bio-Rhumal Forte 1500mg 180 Tabletten

1. Neem 1 tablet Bio-RHUMAL Forte per dag in, bij voorkeur met een beetje water tijdens de maaltijd, ’s morgens of ’s avonds. 
2. Het is aangeraden om de kuur gedurende verschillende maanden voort te zetten.

TIP: een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat het hapje wordt ingeslikt.

Neem 1 tablet Bio-RHUMAL Forte per dag, bij voorkeur met een beetje water tijdens de maaltijd, 's morgens of 's avonds. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen inslikken. Een kleine praktische tip: een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat het hapje wordt ingeslikt.

Wat de vorm in zakjes betreft, dient u per dag 1 zakje op te lossen in een glas water.

Het is aangeraden om de kuur gedurende verschillende maanden voort te zetten.

Kristallijne glucosaminesulfaat 2KCl; Vulmiddel : Microkristallijne cellulose ; Antiklontermiddelen : Polyvinylpyrrolidone, Magnesiumstearaat, Hydroxypropylmethylcellulose,Talk ; Ascorbinezuur; Kleurstof : Titaandioxide ; Bevochtigingsmiddel : Polysorbaat 80.

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheid verliezen.Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers. •Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen. •Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voortdurend dankzij een permanent heropbo

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio-Rhumal Forte 1500mg 180 Tabletten
Uw waardering