Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Tilman

Calmiderm Crème 40g + Mini-Tube 15g

Adviesprijs € 8,90
Korting 10%
Onze prijs € 8,01
Niet op voorraad

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Calmiderm Crème 40g + Mini-Tube 15g

Calmiderm verzacht alle huidirritaties; roodheid en irritatie, kleine brandwonden, agressie door koude of warmte. Calmiderm crème hydrateert en is geschikt voor atopische huidtypes. Calmiderm crème is gifwerend en beschermt de huid, kalmeert irritatie door insectenbeten of planten.

Kamille kalmeert en verzacht de huid waar deze rood en gezwollen is. Calendula oefent een beschermende, verzachtende en gifwerend werking uit. Brandnetel kalmeert jeuk en verzacht brandwonden. Lavendel draagt bij tot de heropbouw van de huid en heeft een kalmerende werking. Menthol heeft dan weer een verfrissende werking en vermindert jeuk.

Gebruik

Wrijf Calmiderm in. Herhaal verschillende keren per dag voor een optimaal resultaat.

Calmiderm dringt snel in en laat geen sporen na.

Verschillende malen per dag herhalen voor een optimaal resultaat. Calmiderm dringt snel in en laat geen sporen na.

De aanwezige menthol geeft een aangenaam verfrissend gevoel.

Moedertinctuur van calendula officinalis: 4 % Moedertinctuur van kamille: 4 % Prikkende brandnetel: 2 % Essentiële olie van lavendel: 0,4 % Benzoëtinctuur: 0,1 % Menthol: 0,24 %.

In geval van irritatie en roodheid als gevolg van de zon, wordt aanbevolen een langdurige blootstelling aan de zon te vermijden zo lang de huid geïrriteerd is.

De extracten gebruikt voor de samenstelling van calmiderm bevatten alkohol : bij gebruik op open wonden kan dit even pikken. Voorzichtigheid is geboden bij het aanbrengen rond de ogen.

Niet gebruiken bij ernstige brandwonden.

Bepaalde personen kunnen overgevoelig zijn aan één van de bestanddelen van calmiderm (kamille, lavendel…). In dit geval dient het gebruik gestopt te worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Calmiderm Crème 40g + Mini-Tube 15g
Uw waardering