Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: D-Cure

D-Cura Tab 3000 I.E. 84 Kauwtabletten

Adviesprijs € 19,50
Korting 10%
Onze prijs € 17,55
Waardering:
100% of 100

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van D-Cura Tab 3000 I.E. 84 Kauwtabletten

Dit middel bevat cholecalciferol (vitamine D).Vitamine D zit in verschillende voedingsproducten en wordt ook geproduceerd door het lichaam zelf wanneer de huid wordt bloot gesteld aan zonlicht. Vitamine D helpt de nieren en de darmen bij de absorptie van calcium en het speelt een rol bij de botopbouw. Dit middel word gebruikt:

  • ter preventie van een tekort aan vitamine D, bij een significant risico op het ontstaan van een vitamine D tekort of bij een verhoogde vraag naar vitamine D van het lichaam. - tezamen met andere geneesmiddelen voor het verbeteren van de botfunctie, zoals bij botontkalking (osteoporose)
  • bij een vitamine D tekort bevestigd door laboratorium testen.

Gebruik van D-Cura Tab 3000 I.E. 84 Kauwtabletten

Twijfelt u over het juiste gebruik? Neem dan contact op met uw arts of apotheker. De dosering moet individueel worden bepaald door de behandelende arts. Wijze van toediening De druppels moeten worden ingenomen of toegediend volgens de dosering instructies. Volwassenen kunnen dit middel innemen met behulp van een lepel.

- De werkzame stof in dit middel is cholecalciferol - De andere stoffen in dit middel zijn tocoferolacetaat, polyglyceryloleaat (E475), olijfolie, geraffineerde zoete sinaasappelschil olie.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:D-Cura Tab 3000 I.E. 84 Kauwtabletten
Uw waardering