Merk: Dermalex

Dermalex Ultra Hydrating Moisturiser - Zeer Droge & Atopische Huid - 500g

Adviesprijs € 26,99
Korting 25%
Onze prijs € 20,24

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Dermalex Ultra Hydrating Moisturiser - Zeer Droge & Atopische Huid - 500g

Dermalex Intensief Hydraterende Crème is een unieke formule voor dagelijkse hydratatie. Steunend op 20 jaar onderzoek en meer dan 20 wetenschappelijke publicaties. Geschikt voor de behandeling van symptomen van droge en zeer droge huid, alsook als onderhoudsbehandeling tussen opstoten van atopisch eczeem, contacteczeem en psoriasis. Het is klinisch bewezen dat Dermalex Intensief Hydraterende Creme de huid intens hydrateert en de huidbarrière versterkt, in die mate dat het zelfs opstoten van eczema voorkomt. Maakt de huid zacht en soepel. Niet vet, dringt snel in. 

Gebruik van Dermalex Ultra Hydrating Moisturiser - Zeer Droge & Atopische Huid - 500g

  1. Breng 2 à 3 keer per dag aan.
  2. Na het wassen, opnieuw aanbrengen.
PURIFIED WATER, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED CANOLA OIL, PROPYLENE GLYCOL, UREA, CETOSTEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, PARAFFIN, SODIUM LACTATE, POLYSORBATE 60, CARBOMER, GLYCEROL POLYMETACRYLATE, GLYCERYL STEARATE, POLYOXYETHYLENE STEARATE, METHYL PARAHYDROXYBENZOATE, PROPYL PARAHYDROXYBENZOATE, LACTIC ACID.

Behandeling voor symptomen van droge en zeer droge huid, onderhoudsbehandeling bij atopisch eczeem, contacteczeem en psoriasis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dermalex Ultra Hydrating Moisturiser - Zeer Droge & Atopische Huid - 500g
Uw waardering