Merk: Dexeryl

Dexeryl Verzachtende Crème 250g NF

Adviesprijs € 9,90
Korting 10%
Onze prijs € 8,01

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Dexeryl Verzachtende Crème 250g NF

Dexeryl verzachtende crème is speciaal geformuleerd om te voldoen aan de behoeften van de droge huid van het hele gezin en is een medisch hulpmiddel dat de huid beschermt en de signalen en symptomen van droge huid (xerose) behandelt, alsook verschillende huidaandoeningen (zoals atopische dermatitis, ichthyoses) en erytheem veroorzaakt door radiotherapie. 

Dankzij de parabenenvrije, geoptimaliseerde formule hydrateert en herstelt Dexeryl doeltreffend de huid van uw gelaat en lichaam voor een onmiddellijk rustgevend gevoel.

En om de kwetsbare huid van uw baby of kind te verzorgen, wordt Dexeryl verzachtende crème aanbevolen vanaf de geboorte.

Gebruik van Dexeryl Verzachtende Crème 250g NF

  1. Uitsluitend voor extern gebruik.
  2. Breng een dunne laag crème één of tweemaal daags aan op de te behandelen huidzones, of vaker indien nodig, maar nooit meer dan 6 keer per dag.
  3. Gebruik niet bij allergie aan één van de componenten
  4. Houd buiten het zicht en bereik van kinderen.

GLYCEROL, WITTE ZACHTE VASELINE, VLOEIBARE PARAFFINE, GLYCEROLMONOSTEARAAT, STEARINEZUUR, POLYDIMETHYLCYCLOSILOXAAN, SILICONENOLIE, MACROGOL 600, TROLAMINE, PROPYLPARAHYDROXYBENZOAAT (E216), GEZUIVERD WATER.

DEXERYL® crème voor de droge huid (xerose), bij diverse huidaandoeningen (zoals atopische dermatitis, ichthyosis, …) en voor erytheem veroorzaakt door radiotherapie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dexeryl Verzachtende Crème 250g NF
Uw waardering