Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Maaltijdvervangers

Afvallen met behulp van maaltijdvervangers of maaltijdshakes? Maaltijdvervangers en afslank shakes vervangen 1 of meerdere maaltijden per dag en bevatten de voedingsstoffen die je normaal ook zou binnenkrijgen met een maaltijd. Op zoek naar ondersteuning bij uw dieet of wil je snel en gezond vermageren, neem dan zeker een kijkje in ons aanbod van maaltijdvervangers en maaltijdshakes. Alle producten zijn zonder recept verkrijgbaar via onze online drogist 24pharma.
Bekende merken die je in deze categorie terugvindt zijn Modifast, Kineslim, RainPharma en Etixx. Populaire producten zijn o.a. de Modifast Intensive Pasta met Paddestoelen, Kineslim Pannenkoekenmix, Kineslim Omelet Bacon, en de RainPharma Deluxe Smart Nutrition Project. Gebruik een handige shaker van Etixx zoals de Etixx Live Shaker 500 ml.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wil je gewicht verliezen via een calorie-arm dieet? Maaltijdvervangers en proteïnediëten zijn vaak calorie-arm, rijk aan vitaminen, mineralen en eiwitten. Je verliest dus gewicht zonder je benodigde vitaminen en mineralen te verliezen. Maaltijdvervangers zijn het enige afslankproduct waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze werken indien ze goed worden gebruikt. Goede maaltijdvervangers zoals de shakes van RainPharma zorgen voor een uitgebalanceerd dieet.