Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Drogist Online

Drogist online met meer dan 15.000 verschillende producten

Bij een drogist vind je traditioneel redelijk veel verschillende producten. Wel, bij 24pharma is dit zeker niet anders. Met een aanbod van meer dan 15.000 verschillende gezondheidsproducten en receptvrije geneesmiddelen is de webshop van 24pharma één van de grootste in z’n soort. Je vindt er producten van meer dan 750 verschillende merken, gekende en minder gekende merken. Enkele voorbeelden van de vele merken die je er terugvindt zijn Eucerin, Bergasol, Nicorette, Rhinathiol, … Alle producten die beschikbaar zijn in de webshop kun je snel en eenvoudig bestellen en gewoon bij jouw thuis laten afleveren.

Drogist online die ook advies geeft

Het grote verschil met andere websites is dat je bij 24pharma ook online advies kunt krijgen. Via de super handige chatfunctie die je terugvindt onderaan de website kun je snel en eenvoudig een bericht sturen naar één van de medewerkers van 24pharma. Alle medewerkers van 24pharma zijn gediplomeerde medewerkers en zullen jou dus professioneel advies op maat geven. Ook wanneer je vragen hebt over een bepaald product kun je dit via de chatfunctie vragen aan één van de medewerkers.

Drogist online waar je heel wat kortingen krijgt

Naast het enorme aanbod en de professionele hulp die je krijgt via de handige chatfunctie zijn ook de vele kortingen een grote troef van 24pharma. Op zowat elk product dat je er kunt kopen krijg je een leuke korting van 10%, 20% of zelfs meer. Je koopt er dus snel en eenvoudig je producten en je krijgt er ook nog eens een leuke korting bovenop.

Bekijk hier alle producten van deze drogist online

Drogist Online