Merk: Epitact

Epitact Immobiliserende Polsspalk - Maat M

Adviesprijs € 44,95
Korting 25%
Onze prijs € 33,71
Bijna uitverkocht

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Epitact Immobiliserende Polsspalk - Maat M

Het dragen van de immobiliserende polsspalk wordt aanbevolen bij polsletsels (acute fase): verstuiking, kneuzing. De polsspalk kan preventief gedragen worden (onderbroken gebruik bij revalidatie).

Bijzondere kenmerken:
De polsspalk heeft een wijde opening zodat deze vlot over de hand kan worden geschoven. Hij bevat ook een aantal verstevingselementen (boven-en onderaan) om de pols in de optimale positie te plaatsen. Met de 2 klittenbandsluitingen kunt u het vormbare verstevigingselement onder de handpalm centreren. De losse band zorgt voor een anatomische sluiting ter hoogte van de pols zodat deze optimaal geïmmobiliseerd wordt.

Ergonomie:
Aan de versteviging op de rug van de hand is er een uitsparing voorzien die elke druk op het prominente bot van de pols (styloideus) vermijdt. Het spalkplaatje ter hoogte van de handpalm is vormbaar en het afneembare kussentje zorgt ervoor dat  uw hand in rustpositie blijft. De immobiliserende Epitact polsspalk is heel licht en past zich perfect aan de vorm van uw hand aan. Danzij zijn optimaal comfort kunt u uw vingers normaal blijven bewegen.

Gebruik van Epitact Immobiliserende Polsspalk - Maat M

1. Contra idicatie: Elk letsel waarvoor een orthopedische behandeling met gips, hars of een chirurgische ingreep vereist is. De spalk mag niet rechtstreeks in contact komen met de wonde.

Hoe kies ik mijn maat?

Bekijk de laatste afbeelding om de maattabel te zien. Op basis hiervan kies je welke maat het beste is voor je.
Samenstelling: 54% textiel (polyamide, elastaan, polyester), 45% metaal (aluminium, staal), 1% polyethyleen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Epitact Immobiliserende Polsspalk - Maat M
Uw waardering