Merk: Fixodent

Fixodent Pro Professional Kleefpasta 40g NF

Adviesprijs € 7,89
Korting 10%
Onze prijs € 7,10

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Fixodent Pro Professional Kleefpasta 40g NF

Kleefpasta voor volledige en gedeeltelijke gebitsprothesen. Fixodent PRO is de ultieme kleefstof in het Fixodent Pro assortiment. Het biedt u de beste technologieën: de beste fixatie, beste tandvleesbescherming en beste antibacteriële actie.

Het vermindert het bewegen en de wrijving van kunstgebitten en vormt een betere barrière tussen uw kunstgebit en uw tandvlees in vergelijking met Fixodent Pro Original. Het helpt de groei van bacteriën die een slechte adem veroorzaken af te remmen en is uitgerust met een superdunne doseertuit voor een gemakkelijke en nauwkeurige dosering.

  • Voorziet in de specifieke behoeften van dragers van volledige en gedeeltelijke kunstgebitten
  • Fixodent's ultieme kleefpasta
  • Nauwkeurige dosering dankzij de superdunne doseertuit
  • Beste fixatie, tandvleesbescherming en antibacteriële werking in het assortiment van Fixodent
  • Lichte muntsmaak

Gebruik van Fixodent Pro Professional Kleefpasta 40g NF

  1. Reinig en droog de prothese alvorens de kleefcrème aan te brengen.
  2. Breng de kleefcrème aan met de ultrafijne Fixodent Pro Professional applicator. Aanbrengen in een dunne, ononderbroken lijn of in kleinere hoeveelheden. Zorg ervoor dat de lijm niet te dicht bij de rand van de prothese komt. De ideale hoeveelheid vinden kost doorgaans enkele pogingen.
  3. Doe de prothese op en houd hem even op zijn plaats om de adhesie te verstevigen. Als de kleefcrème langs de zijkanten van de prothese naar beneden druipt, hebt u te veel gebruikt.
  4. Alvorens de prothese te verwijderen, spoelt u uw mond met warm water. Gebruik een zachte heen-en-weer beweging en verwijder vervolgens het kunstgebit. Houd de prothese vochtig als u hem niet draagt.

Het wordt aanbevolen om de kleefcrème één keer per dag aan te brengen. Als u moeite heeft om het kunstgebit te doen passen, of als u Fixodent Pro Professional meer dan één keer per dag gebruikt, is het aanbevolen om het kunstgebit door een tandarts te laten controleren.

Het is noodzakelijk om regelmatig naar de tandarts te gaan. Op die manier kunt u garanderen dat het kunstgebit in goede staat verkeert. Een kunstgebit dat niet goed past, kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

CALCIUM/ZINC PVM/MA COPOLYMER (35%), PARAFFINUM LIQUIDUM, CELLULOSE GUM (20%), PETROLATUM, HYDRATED SILICA, MENTHYL LACTATE, AROMA, MENTHOL, CI 45410, BHT, TOCOPHEROL.

Kleefcrème kunstgebit.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fixodent Pro Professional Kleefpasta 40g NF
Uw waardering