Merk: EG (Eurogenerics)

Glandosane Spray 50ml

Adviesprijs € 13,26
Korting 10%
Onze prijs € 11,93
Niet op voorraad

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Glandosane Spray 50ml

Glandosane is aangewezen bij droogheid van de mond. Glandosane kunstspeeksel kan worden gebruikt voor het bevochtigen van de slijmvliezen van de mond, de tong en de keel als vervanging van het natuurlijke speeksel.

Het product wordt ook gebruikt voor de intensieve hygiëne van de mondholte op intensive care-afdelingen en om een slechte smaak te helpen verminderen.

Gebruik van Glandosane Spray 50ml

  1. Gebruik meerdere keren per dag.
  2. Spray gedurende 1 of 2 seconden voorzichtig in de mond of keelholte.

ELKE 50 G WATERIGE OPLOSSING BEVAT:

CARBOXYMETHYLCELLULOSENATRIUM 0,5000 G (POLYMERISATIEGRAAD 300, SUBSTITUTIEGRAAD 0,65-0,85), SORBITOL 1,5000 GKALIUMCHLORIDE 0,0600 G, NATRIUMCHLORIDE 0,0422 G, MAGNESIUMCHLORIDE (6 H2O) 0,0026 G, CALCIUMCHLORIDE (2 H2O) 0,0073 G, KALIUMMONOWATERSTOFFOSFAAT 0,0171 G (CITROEN- OF PEPERMUNTSMAAK), DRIJFGAS: KOOLSTOFDIOXIDE (CO2)

Kinderen van 6 tot 12 jaar mogen Glandosanekunstspeeksel enkel gebruiken na raadpleging van een arts en in aanwezigheid van ten minste één ouder, aangezien incorrect gebruik het risico op inhalatie kan verhogen.

Glandosane® kunstspeeksel mag niet in of in de nabijheid van de ogen worden gespoten.

Het product dient te worden beschermd tegen direct zonlicht en hitte en mag niet boven 50°C (120°F) worden bewaard.

Bovendien mag het product niet in vlammen of op hete voorwerpen worden gespoten en mag de spuitbus niet worden doorboord of verbrand.

De spuitbus dient steeds rechtop te worden gehouden met de ventielopening gericht naar de mond. Na veelvuldig gebruik kan de ventielopening geblokkeerd raken en dient deze voor het spuiten te worden schoongemaakt.

Om hygiënische redenen mag elke spuitbus door slechts één persoon worden gebruikt. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glandosane Spray 50ml
Uw waardering