Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Glucadol

Glucadol Krill 2x84 Tabletten + Capsules

Adviesprijs € 59,90
Korting 10%
Onze prijs € 53,91

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Glucadol Krill 2x84 Tabletten + Capsules

Glucadol Krill helpt kraakbeen te behouden dankzij glucosamine.

Ondersteunt gewrichten door het C-reactief proteïne laag te houden dankzij Krill olie

Helpt gezonde en flexibele gewrichten behouden dankzij Krill olie.

Het kraakbeen, een belangrijk onderdeel van het gewricht, laat de botten toe om vrij ten opzichte van elkaar te bewegen.

Het beschermt ook het bot tegen te sterke belastingen en schokken, waardoor schade aan het gewricht en het bot voorkomen wordt.

Kraakbeen is grotendeels samengesteld uit watermolecules, die gevangen zitten in een netwerk, waarvan eveneens glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat, kraakbeencellen en collageen deel uitmaken.

  • Glucosamine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die het organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
  • Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.
  • Zink, mangaan en seleen dragen bij tot de bescherming de cellen van het lichaam tegen oxidatieve stress. Oxidatieve stress is een teveel aan vrije radicalen die bijdragen tot een versneld verouderingsproces.
  • Krillolie bevat omega 3-vetzuren (EPA en DHA), fosfolipiden en astaxanthine. De omega 3-vetzuren in krillolie zijn aanwezig onder de vorm van fosfolipiden, waardoor de omega 3-vetzuren optimaal worden opgenomen. Krillolie bevat eveneens astaxanthine, een natuurlijk antioxydans.

Gebruik van Glucadol Krill 2x84 Tabletten + Capsules

1. Neem 1 glucosamine tablet (witte tablet) en 1 Krill olie capsule (roodbruine capsule) in per dag met een beetje water.
2. Zet de kuur gedurende minimum 3 maanden voort.
3. Overschrijd de dagelijks aanbevolen dosis niet.

Alvorens gebruik lees zeker de Glucadol Krill bijsluiter.
Glucadol Krill Ervaringen en Reviews van andere gebruikers zijn hieronder terug te vinden.

1 tablet glucosamine (witte tablet) + 1 capsule Krill olie (roodbruine capsule) per dag.

1 witte tablet bevat: 1500 mg kristallijn glucosaminesulfaat, 12 mg vitamine C (15% RI): onder de vorm van ascorbinezuur 1,5 mg zink (15% RI): onder de vorm van zinkcitraat, 0,3 mg mangaan (15% RI): onder de vorm van mangaangluconaat, 8,25 mcg seleen (15% RI): onder de vorm van natriumseleniet.

 

Glucosaminesulfaat 2NaCl (uit schaaldieren); Vulstof: microkristallijne cellulose; Ascorbinezuur; Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, bijenwas en carnaubawas; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, talk; Kleurstof: titaandioxide (E171); Zinkcitraat; Mangaangluconaat; Bevochtigingsmiddel: glycerol; Natriumseleniet. 1 roodbruine capsule bevat: 300 mg krillolie.

 

Krillolie (uit schaaldieren); Gelatine (vis); water; kleurstoffen: ijzeroxide (E172) en titaandioxide (E171).

VoedingssupplementGlucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen. Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen. Zink, Mangaan en Seleen dragen bij tot de bescherming de cellen van ons lichaam tegen oxidatieve stress. Krill olie bevat omega 3-vetzuren (EPA en DHA), fosfolipiden en astaxanthine, een natuurlijk anti-oxidans.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glucadol Krill 2x84 Tabletten + Capsules
Uw waardering