Merk: Klorane

Klorane Conditioner Balsem Met Vlasvezels 200ml

Adviesprijs € 12,50
Korting 10%
Onze prijs € 11,25
Niet op voorraad

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Klorane Conditioner Balsem Met Vlasvezels 200ml

Dankzij zijn formule zonder verzwarende bestanddelen ontwart deze balsem het haar onmiddellijk en krijgt het van wortel tot punt extra volume. Het haar wint aan textuur en wordt mooi omhuld met het oog op een soepel, luchtig en toch langdurig volumineus resultaat.

Klorane koos voor de frêle vlasplant omwille van haar hoge gehalte aan slijmstoffen die het haar van nature extra steun en volume geven bij de wortel.Deze slijmstoffen werden verwerkt in een ultralight formule zonder siliconen of stoffen die het haar verzwaren. Daardoor is deze balsem met vlasvezels ideaal om het haar te ontwarren en extra volume te geven. Bovendien houdt het kapsel langer. Het haar heeft extra body en is heerlijk soepel en luchtig.

Gebruik van Klorane Conditioner Balsem Met Vlasvezels 200ml

1. Na de Shampoo met vlasvezels op de gewasseb en handdoekdroge lengten en punten aanbrengen.
2. Laat 2 à 3 minuten inwerken en uitspoelen.
3. Spoel goed bij contact met de ogen.

Na de KLORANE Shampoo met vlasvezels op het uitgespoelde handdoekdroge haar aanbrengen. 2 à 3 minuten laten inwerken en uitspoelen. Goed spoelen bij contact met de ogen.

Vlas is een zeer veelzijdige plant. Vezelvlas wordt in de textielsector gebruikt omwille van zijn lange vezels die na vele bewerkingsfasen resulteren in vlasgaren waarmee stoffen worden gemaakt. Olievlas wordt geteeld voor zijn eetbare olie- en eitwitrijke zaden. Ze zijn bijzonder gegeerd omdat ze erg rijk zijn aan essentiële vetzuren. Het slijm van de zaden kan een vervangmiddel zijn voor Arabische gom in de voedingsindustrie. In de fytotherapie wordt vlaszaad (ook wel lijnzaad genoemd) zowel inwendig als uitwendig gebruikt omwille van zijn verzachtende en verwekende eigenschappen. In cosmetica wordt vlas vooral toegepast voor zijn verzachtende werking en zijn effect tegen huidveroudering. Het gebruik in producten om het haar te verzorgen is vrij recent en werd bevestigd door de volume gevende eigenschappen van het plantenslijm.

De Laboratoires KLORANE kozen voor de frêle vlasplant omwille van haar hoge gehalte aan slijmstoffen die het haar van nature extra steun en volume geven bij de wortel.Deze slijmstoffen werden verwerkt in een ultralight formule zonder siliconen of stoffen die het haar verzwaren. Daardoor is deze balsem met vlasvezels ideaal om het haar te ontwarren en extra volume te geven. Bovendien houdt het kapsel langer. Het haar heeft extra body en is heerlijk soepel en luchtig.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Klorane Conditioner Balsem Met Vlasvezels 200ml
Uw waardering