Merk: Pileje

Lactibiane Buccodental 30 Tabletten

Adviesprijs € 13,09
Korting 10%
Onze prijs € 11,78

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Lactibiane Buccodental bevat een microbiotische stam, Lactobacillus paracasei LA802. Deze soort is, net als alle soorten ontwikkeld door Pileje, gedeponeerd en geregistreerd in de privécollecties van het Institut Pasteur. Het heeft remmende effecten aangetoond op pathogenen die betrokken zijn bij cariës en gingivitis.

Vitamine C draagt ​​bij tot de normale vorming van collageen voor de normale functie van tanden en tandvlees. Vitamine D draagt ​​bij aan het behoud van normale tanden.Lactibiane Buccodental helpt de mond flora in balans te houden om orale dysbiose te voorkomen , betrokken bij orale ziekten zoals cariës , gingivitis , maar ook parodontitis en hallitose , die in 85% van de gevallen verband houdt met de mondflora .Lactibiane Buccodental helpt ook bij het herstellen van orale eubiosebij mensen die al deze orale aandoeningen hebben. Samen met een passende behandeling stelt Lactibiane Buccodental u in staat om op lange termijn uw mond te verzorgen en recidieven te voorkomen. Langdurig of herhaaldelijk kunnen deze orale aandoeningen inderdaad het optreden van systemische aandoeningen bevorderen.

DOSERING: Zuig één tablet na een maaltijd, één of twee keer per dag.Neem de tablet bij voorkeur in na het tandenpoetsen. Kauw niet om de contacttijd tussen de probiotica en de mondslijmvliezen niet te verkorten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lactibiane Buccodental 30 Tabletten
Uw waardering