Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Lierac

Lierac Sunissime Snel & Subliem Bruinen 30 Capsules

Adviesprijs € 19,00
Korting 23%
Onze prijs € 14,63

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Lierac Sunissime Snel & Subliem Bruinen 30 Capsules

Om sneller en mooier te bruinen en de huid meer weerstand te geven tegen de zon kunt u haar voorbereiden met de Bruincapsules Sunissime. Ze kunnen het hele jaar door gebruikt worden om de huid een natuurlijke, stralende teint te geven.

  • Antioxiderend concentraat: vitamine E en selenium die de huidcellen beschermen tegen oxidatieve stress
  • Concentraat van carotenoïden: wortelolie, ß-caroteen van roodwieren, oleoresine van tomaten en extract van bloemblaadjes van Indische rozen (hoog luteïnegehalte)
  • Olijfolie, bernagieolie en kurkuma-extract

Gebruik van Lierac Sunissime Snel & Subliem Bruinen 30 Capsules

1. Neem 2 weken voor, tijdens en na het zonnen 1 capsule per dag in met een glas water. De capsules kunnen het hele jaar door gebruikt worden.
2. Overschrijd de dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet. 
3. Houd buiten het bereik van kinderen.
4. Opmerking: De Sunissime capsuleshouden de UV-stralen niet tegen. Het is noodzakelijk om tijdens het zonnen een beschermend zonneproduct te gebruiken. Niet gebruiken samen met andere seleniumhoudende producten. Bewaren op een temperatuur lager dan 25°C en beschermen tegen licht en vocht.

Twee weken voor, tijdens en na het zonnen 1 capsule per dag met een glas water innemen. De capsules kunnen het hele jaar door gebruikt worden om de huid een natuurlijke, stralende teint te geven.

Opgelet: de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN Dient niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde manier van leven.

De SUNISSIME-CAPSULES houden de UV-stralen niet tegen. Het is noodzakelijk om tijdens het zonnen een beschermend zonneproduct te gebruiken.

Niet gebruiken samen met andere seleniumhoudende producten.

Bewaren op een temperatuur lager dan 25°C en beschermen tegen licht en vocht.

Samenstelling per capsule: *Gemacereerde Wortelolie 90mg. *Olijfolie 50mg. *Bernagieolie 20mg. *Droog extract van Kurkumawortel 1mg. *Tomaateleoresine (waarvan 1mg Lycopeen) 16mg. *Extract van Afrikaantjes (waarvan 1mg Luteïne) 5mg. *Beta-carotene 4,8mg. *Vitamine E 10mg. *Selenium 50mcg.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lierac Sunissime Snel & Subliem Bruinen 30 Capsules
Uw waardering