Merk: Mam

MAM Hygiënedoekjes 24 Stuks

Adviesprijs € 2,69
Korting 10%
Onze prijs € 2,42
Niet op voorraad

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van MAM Hygiënedoekjes 24 Stuks

De MAM hygiënische doekjes reinigen en desinfecteren snel en voorzichtig huishoudelijke medische apparaten (bijv. medische thermometers), speelgoed en oppervlakken. De perfecte hygiënische bescherming thuis en onderweg!

De MAM Hygiënedoekjes zijn doeltreffend tegen bacteriën, virussen en schimmels en werden ontwikkeld om infectieziekten te voorkomen. Hoewel de werking van de MAM hygiënedoekjes krachtig en effectief is, zijn de doekjes bijzonder zacht.

De huidvriendelijkheid is dermatologisch getest en de MAM hygiënedoekjes zijn vrij van geur- en kleurstoffen zoals alcohol** (**ethanol).

Bovendien zijn MAM hygiënedoekjes bijzonder zacht voor materiaal en zijn ze naast waterbestendige voorwerpen en oppervlakken ook uiterst geschikt voor kunststof en acrylglas.

Gebruik van MAM Hygiënedoekjes 24 Stuks

  1. Maak het oppervlak schoon met het MAM Hygiënedoekje. Er ontstaat een laagje schuim op het oppervlak. Hierdoor ziet u welk oppervlak u reeds bevochtigd hebt.
  2. Laat het achterblijvende schuim minstens 60 seconden inwerken.

100g vloeistof bevat: 0,25g dialkyldimethylammoniumchloride, 0,25g benzalkoniumchloride, 0,25g alkyldimethyl (ethylbenzyl) ammoniumchloride.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MAM Hygiënedoekjes 24 Stuks
Uw waardering