Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Tubifast Purper 25cmx1m 1 Stuk

Adviesprijs € 13,25
Korting 10%
Onze prijs € 11,93

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Tubifast is een rondgeweven, lichtelastisch buisverband zonder latex. Het is vervaardigd uit 92% viscose, 5% elasthaan en 3% polyamide. Voor de juiste maat moet u de omvang van het breedste gedeelte van het toepassingsgebied meten.

"Wet wrap" is een therapie die wordt gebruikt bij de behandeling van atopisch eczeem, waarbij een verzachtende crème onder het retentieverband wordt aangebracht.

Er wordt een verzachtende crème op de aangetaste huid aangebracht, die dan wordt afgedekt met een vochtige laag Tubifast Garment met 2-Way Stretch Technologie of een verband. Samen houden de verzachtende crème en de vochtige laag de huid gehydrateerd en vochtig, waardoor inflammatie afneemt.

De vochtige Tubifast Garment met 2-Way Stretch Technologie of verband fungeert ook als retentielaag, zodat de crème in contact blijft met de huid. De vochtige laag koelt en kalmeert de huid ook, zodat het jeuken wordt beperkt.

Daarna wordt er een tweede droge laag aangebracht, die de kleding van de patiënt droog houdt en voorkomt dat de patiënt krabt om verdere huidbeschadiging en mogelijk letsel te voorkomen. "Dry wrap" werkt ongeveer hetzelfde als "wet wrap". Er wordt een verzachtende crème op de aangetaste huid aangebracht, die daarna wordt afgedekt met een enkele droge laag Tubifast Garment met 2-Way Stretch Technologie of een verband.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tubifast Purper 25cmx1m 1 Stuk
Uw waardering