Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

apotheek-online

Het Iso-Betadine gamma bestaat uit breed spectrum ontsmettingsmiddelen met polyvidonjodium, dat werkzaam is tegen bacteriën, virussen en schimmels. Het wordt goed verdragen en prikt niet. Het assortiment bestaat uit verschillende toepassingsmogelijkheden zoals de 1% mondspoeling, de Iso-Betadine Oplossing, Iso-Betadine Vloeibare Zeep en gel.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Behandeling van wonden, voetschimmels of bacteriën

Een infectie is zo gebeurd. Met de breed spectrum ontsmettingsmiddelen van Iso-Betadine, voorkom je erger. Het merk is ingedeeld in 3 kleurcodes; geel voor de waterige oplossingen, rood voor zeep en groen voor de mondoplossing.

Iso-Betadine Gynaecologie

De vaginale zone krijgt wel eens te kampen met microben of infecties. In dat geval is het belangrijk deze te doden en verdere infecties te voorkomen. Iso-Betadine Unigyn ontsmet de vaginale huid en het schedeslijmvlies. Als alternatief kan u ook gaan voor de Gynaecologische oplossing.

Snel en voordelig online kopen

Nog voor je vakantie je EHBO voorraad aanvullen met Iso-Betadine? Dat doe je het beste bij 24pharma! We verwerken je bestelling steeds snel en discreet.