Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Minami

Minami Vegan DHA 60 Capsules NF

Adviesprijs € 34,29
Korting 22%
Onze prijs € 26,75

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Minami Vegan DHA 60 Capsules NF

Als vegetariër of veganist haal je minder omega 3-vetzuren uit je voeding omdat je immers geen dierlijke producten zoals vis consumeert. VeganDHA is een hooggedoseerd DHA-supplement uit algenolie.

VeganDHA is afkomstig van de microalg Schizochytrium sp. en zit in een vegetarische softgel en is voor 100% plantaardig. Per dagdosering van 1 softgel levert dit product 250 mg van het omega 3-vetzuur DHA. Bovendien is er astaxanthine-rijke oleahars, waarvan 750 mcg astaxanthine (uit de alg Haematococcus pluvialis) toegevoegd.

DHA ondersteunt de hersenfunctie en het gezichtsvermogen
DHA is een belangrijk meervoudig onverzadigd vetzuur. Het is goed voor de hersenfunctie en is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Verder helpt DHA om scherp te blijven zien en het gezichtsvermogen normaal te houden. Deze gunstige effecten van DHA worden verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

VeganDHA voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven
VeganDHA is eveneens uitermate geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Extra inname van 200 mg DHA per dag door de moeder, naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 250 mg EPA en DHA, draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus of zuigeling die borstvoeding krijgt.

Over astaxanthine
Ook bevat VeganDHA astaxanthine. Astaxanthine is een carotenoïde die wordt gemaakt door plankton, algen, bepaalde planten en micro-organismen. De alg Haematococcus pluvialis die in dit product wordt gebruikt als bron van astaxanthine is de rijkste natuurlijke bron.

Gebruik van Minami Vegan DHA 60 Capsules NF

  1. Volwassenen: neem 1 softgel per dag in met een groot glas water. Liefst bij een (vetbevattende) maaltijd).
  2. Overschrijd de dagelijks aanbevolen dosis niet.
  3. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor zuigelingen, kinderen en adolescenten jonger dan 14 jaar.

DHA-CONCENTRAAT UIT ALGENOLIE (OLIE VAN DE MICRO-ALG SCHIZOCHYTRIUM SP.), BEVOCHTIGINGSMIDDELEN: GLYCEROL EN CARRAGEEN, VERDIKKINGSMIDDEL: GEMODIFICEERD MAÏSZETMEEL, NATUURLIJK SINAASAPPELAROMA, ASTAXANTHINE-RIJKE OLEOHARS (UIT DE ALG HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS),  ANTIOXIDANT: MIX VAN ROZEMARIJN- EN TOCOFEROLRIJK EXTRACT (MIRADOXAN), ZUURTEREGELAAR: NATRIUMCARBONAAT.

Immuniteit - Oxidatieve stress - Ogen - Hersenfunctie

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minami Vegan DHA 60 Capsules NF
Uw waardering