Merk: NAN

Nan A.R. Melkpoeder 0-12 Maanden 4x26,2g Zakjes

Adviesprijs € 3,99 Onze prijs € 3,87

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Nan A.R. Melkpoeder 0-12 Maanden 4x26,2g Zakjes

Nan A.R.  is een zuigelingenmelk die een oplossing biedt voor regurgitaties, geschikt als voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte tot 12 maanden, wanneer zij geen borstvoeding krijgen. Deze melk is ontwikkeld op basis van Nestlé-onderzoek en vermindert regurgitatieproblemen.
 
BELANGRIJK: Moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken

Gebruik van Nan A.R. Melkpoeder 0-12 Maanden 4x26,2g Zakjes

1. Geschikt bij baby's van 0-12 maanden.
2. Dieetvoeding enkel geschikt voor medisch gebruik. Steeds onder medisch toezicht te gebruiken.

Lactose (melk), aardappelzetmeel, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, wei-eiwit isolaat (melk), kokosolie, wei-eiwitconcentraat (melk), koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, zonnebloemolie, kaliumcitraat, calciumglycerofosfaat, visolie, calciumfosfaat, magnesiumchloride, cholinebitartraat, calciumchloride, olie van mortierella alpina, L-arginine, zuurteregelaar : citroenzuur ; natriumchloride, vitaminen (C, E, A, niacine, pantotheenzuur, D, B1, B2, B6, K, foliumzuur, B12, biotine), L-histidine, L-tyrosine, cultuur (L.reuterie*), taurine, inositol, ijzersulfaat, L-carnitine, zinksulfaat, nucleotiden, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat.

BELANGRIJK: moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling en het is aangeraden om de borstvoeding zo lang mogelijk aan te houden. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nan A.R. Melkpoeder 0-12 Maanden 4x26,2g Zakjes
Uw waardering