Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: NAN

Nan Optipro Evolia 2 Tweedeleeftijdsmelk 6-12 Maanden Poeder 800g

Adviesprijs € 18,55 Onze prijs € 17,45
Niet op voorraad

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Nan Optipro Evolia 2 Tweedeleeftijdsmelk 6-12 Maanden Poeder 800g

NAN Evolia 2 is een tweedeleeftijdsmelk bestemd voor baby's van meer dan 6 maanden voor de overgang van borst- naar flesvoeding of voor de aanvulling van borstvoeding. Het draagt bij aan het geven van een stevige basis aan je baby voor het leven,  dankzij:

  • Zink dat het immuunsysteem ondersteunt.
  • IJzer dat bijdraagt aan de normale cognitieve ontwikkeling.

Gebruik van Nan Optipro Evolia 2 Tweedeleeftijdsmelk 6-12 Maanden Poeder 800g

1. Moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken.
2. NAN Evolia 2 mag gedurende de eerste 6 levensmaanden niet gebruikt worden te vervanging van moedermelk en mag slechts een onderdeel zijn van een gevarieerde voeding.

Magere melk, lactose (melk), zonnebloemolie, wei (melk), weipermeaat (melk), kokosolie, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, calciumcitraat, visolie, kaliumcitraat, sojalecitine, calciumfosfaat, magnesiumchloride, 2'-fucosyllactose, natriumcitraat, vitamines (C, E, pantotheenzuur, niacine, B1, A, B6, B2, foliumzuur, K, biotine, D, B12), natriumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, cultuur L. Reuteri*, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat. *Lactobacillus reuteri culture (DSM 179388). Under license from BioGaia AB

BELANGRIJK: moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling en het is aangeraden om de borstvoeding zo lang mogelijk aan te houden. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nan Optipro Evolia 2 Tweedeleeftijdsmelk 6-12 Maanden Poeder 800g
Uw waardering