Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: NAN

Nan Optipro Evolia HA 2 Opvolgmelk 6-12 Maanden 800g

Adviesprijs € 23,99 Onze prijs € 22,30

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Nan Optipro Evolia HA 2 Opvolgmelk 6-12 Maanden 800g

Nan Optipro Evolia HA 2 is een opvolgmelk bestemd voor baby's van meer dan 6 maanden voor de overgang van borst- naar flesvoeding of voor de aanvulling van borstvoeding. Geschikt voor baby's die overgaan van borst- naar flesvoeding en een risico op allergie hebben.

Gebruik van Nan Optipro Evolia HA 2 Opvolgmelk 6-12 Maanden 800g

1. Te gebruiken bij baby's tussen 6 en 12 maanden.

lactose (melk), maltodextrine, ensymatisch gehydrolyseerde wei-eiwitten (melk), zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, kokosolie, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, zonnebloemolie, calciumfosfaat, magnesiumchloride, L-arginine, kaliumchloride, 2'-fucosyllactose, visolie, natriumchloride, L-histidine, lacto-N-Neotetraose, kaliumfosfaat, olie van mortierella alpina, viamines (C, pantotheenzuur, niacine, E, B2, A, B1, B6, foliumzuur, D, K, B12, biotine), L-tyrosine, L.Reuteri*, ijzersulfaat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natirumselenaat.

NAN Evolia H.A. 2 is een tweedeleeftijdsmelk bestemd voor baby's van meer dan 6 maanden die borstvoeding hebben gekregen of voor de aanvulling van borstvoeding.

Hij draagt bij aan het geven van een stevige basis aan je baby voor het leven, met name dankzij:

• Vitamines A, C, D en zink die zijn immuunsysteem ondersteunen.

• IJzer dat bijdraagt tot zijn normale cognitieve ontwikkeling.

NAN Evolia H.A. 2, ontwikkeld met een exclusief NESTLÉ procédé.

Voor de gezondheid van uw baby is het belangrijk de bereiding- en bewaarinstructies te respecteren. Blijf uw baby vasthouden tijdens het voeden. Een baby zonder toezicht kan verstikken. Maak maar één flesje per keer en enkel voor onmiddellijk gebruik. Werp de restjes van niet volledig opgedronken flesjes altijd weg.BELANGRIJK: Moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nan Optipro Evolia HA 2 Opvolgmelk 6-12 Maanden 800g
Uw waardering