Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Omnibionta

Omnibionta Pronatal 84 Tabletten NF

Adviesprijs € 35,95
Korting 15%
Onze prijs € 30,56

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Omnibionta Pronatal 84 Tabletten NF

Geef je baby de best mogelijke start in het leven door ervoor te zorgen dat je goed eet vanaf je zwanger wenst te worden. Omnibionta Pronatal is specifiek ontwikkeld om aan de specifieke behoeften te voldoen vanaf de kinderwens tot vroege zwangerschap, steeds in combinatie met een evenwichtige en gevarieerde voeding.

Omnibionta Pronatal bevat niet alleen 400 µg folaten (foliumzuur en Metafolin) maar ook 9 vitamines (waaronder vitamine D, vitamine C en vitamine E), en andere belangrijke nutriënten (waaronder choline, ijzer, jodium en selenium). Metafolin is een natuurlijke vorm van foliumzuur die direct door het lichaam kan worden opgenomen en zo bijdraagt aan een voldoende inname van foliumzuur voor alle vrouwen.

Gebruik van Omnibionta Pronatal 84 Tabletten NF

1. Neem 1 tablet per dag in met een beetje water, bij voorkeur tijdens het middagmaal.
2. Het is aangewezen Omnibionta Pronatal te starten vanaf de zwangerschapswens. Na het einde van het eerste trimester van de zwangerschap, kan u overschakelen op Omnibionta Pronatal+.
3. Overschrijd de dagelijks aanbevolen dosis niet.

CHOLINE BITARTRAAT, VULSTOF: MICROCRISTALLIJNE CELLULOSE; CALCIUMASCORBAAT; GEHYDROGENEERDE OLIE VAN DE SOJA BOON (GYCINE MAX); IJZERBISGLYCINAAT; GLANSMIDDEL: HYDROXYPROPYLMETHYLCELLULOSE; VULSTOF: VERNET NATRIUMCARBOXYMETHYLCELLULOSE; KLEURSTOF: CALCIUMCARBONAAT; MALTODEXTRINE; GLANSMIDDELEN: POLYVINYLALCOHOL, POLYETHYLEENGLYCOL, TALK & HYDROXYPROPYLCELLULOSE; NICOTINAMIDE; ZUURTEREGELAAR: CITROENZUUR; ANTIKLONTERMIDDEL: MAGNESIUMZOUTEN VAN VETZUREN, VETZUREN & DICALCIUMFOSFAAT; DL-ALPHA-TOCOFERYLACETAAT; CALCIUM-D-PANTOTHENAAT; GEMODIFICEERD ZETMEEL; PYRIDOXINEHYDROCHLORIDE; SUCROSE; THIAMINEMONONITRAAT; RIBOFLAVINE; ZETMEEL; CALCIUM-L-METHYLFOLAAT (METAFOLIN); FOLIUMZUUR; KALIUMJODIDE; D-BIOTINE; NATRIUMSELENAAT; CHOLECALCIFEROL; CYANOCOBALAMIN.

WAAROM Omnibionta® Pronatal innemen ? De groei van de baby in de moederschoot is spectaculair. In 38 weken evolueert hij van een minuscule cel naar een compleet organisme van ongeveer 3.5 kg. Het spreekt dus voor zich dat een adequate aanvoer van specifieke vitamines en mineralen en choline onontbeerlijk is. Dat niet alleen voor de baby, maar ook voor de moeder tijdens de zwangerschap en nadien tijdens de borstvoeding (de moeder maakt 3/4 liter melk per dag aan!). Tijdens de zwangerschap bereikt men, zelfs met een evenwichtige en gevarieerde voeding, niet altijd de nodige dosis folaten, ijzer en jodium noodzakelijk voor de moeder en de groei bij de baby. In de loop van de zwangerschap wordt eveneens een voldoende inname van DHA (omega 3) belangrijk, omdat DHA bijdraagt tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.* Omnibionta® Pronatal+ bevat die specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA aanbevolen tijdens de zwangerschap tot en met het einde van de borstvoeding.* Dit gunstig effect wordt verkregen wanneer bovenop de voor volwassenen aanbevolen dagelijkse inname van omega 3-vetzuren (=250 mg DHA en EPA), 200mg DHA/dag extra wordt ingenomen door zwangere vrouwen of door vrouwen die borstvoeding geven. 1 capsule Omnibionta® Pronatal+ bevat deze specifieke dosis DHA.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omnibionta Pronatal 84 Tabletten NF
Uw waardering