Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Opticalmax

Opticalmax Hyaluron Plus 20x0,5ml

Adviesprijs € 22,39
Korting 25%
Onze prijs € 16,79

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Opticalmax Hyaluron Plus 20x0,5ml

Opticalmax Hyaluron Plus zijn oogdruppels die zorgen voor een intense en langdurige hydratatie van zeer droge ogen. De oogdruppels hebben een verzachtende en kalmerende werking. 

Opticalmax Hyaluron Plus oogdruppels bevatten zowel hyaluronzuur als hypromellose, die samen een beschermende laag gaan vormen op de traanfilm. Hierdoor zal het aanwezige traanvocht minder snel gaan verdampen en wordt het beter vastgehouden op het oogoppervlak. Deze combinatie zorgt voor een langdurige hydratatie van het oogoppervlak.

  • Droge ogen
  • Vermoeide ogen
  • Branderig en jeukerig gevoel aan de ogen
  • Irritatie door contactlenzen.
  • Zonder bewaarmiddelen en veilig voor contactlenzen

Gebruik van Opticalmax Hyaluron Plus 20x0,5ml

1. Doe 1 druppel in elk oog, meermaals per dag.
2. Was steeds vooraf je handen met water en zeep.
3. Buig je hoofd zo ver mogelijk naar achteren en kijk omhoog.

 

Maak één tube los en draai de tip eraf. Houd uw hoofd een beetje achterover en positioneer de tube in een verticale positie boven het te behandelen oog. Trek het onderste ooglid een beetje naar beneden met uw wijsvinger. Knijp op de tube om een druppel in het oog aan te brengen. Druppel 1 of 2 oogdruppels in het oog. Sluit de tube onmiddellijk na gebruik. Geschikt voor gebruik met contactlenzen. Houdbaar tot 12 uur na opening.

Voorzorgsmaatregelen:

Dit product is enkel geschikt voor de ogen. Gebruik het product niet voor meerdere personen. Gebruik het product niet als de verpakking beschadigd is of niet perfect gesloten is. Niet gebruiken in geval van allergie voor één van de ingrediënten. Niet gebruiken na de vervaldatum die op de verpakking vermeld staat. In geval van bijwerkingen tijdens het gebruik, onderbreek de behandeling en raadpleeg een arts. Zorg ervoor dat de tube niet in contact komt met stof of een bevuild oppervlak om besmetting te voorkomen.

0,2 % Natriumhyaluronaat, 0,2% Hypromellose, Gedistilleerd water van Aloe vera, Kamille, Rosa canina (Hondsroos), Vaccinium myrtillus (Blauwe bosbes), Natriumtetraboraat decahydraat, Boorzuur, Natriumchloride, Water voor injectie. Actieve bestanddelen: 0,2 % Hyaluronzuur 0,2 % Hypromellose Gedistilleerde natuurlijke bloemenwaters.

Onmiddellijke en langdurige verlichting van matig tot ernstig droge ogen als gevolg van:

  • omgevingsfactoren (vervuiling, zon, airco...)
  • moderne levensstijl (beeldschermwerk, autorijden...)
  • leeftijd, contactlenzen of andere externe invloeden
  • het droge ogen syndroom
  • oogstress na een chirurgische ingreep na advies van arts of apotheker

Verhoogt het draagcomfort van contactlenzen. Kan zo vaak als nodig gebruikt worden, afhankelijk van de ernst van de symptomen of het advies van de arts na de chirurgische ingreep.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Opticalmax Hyaluron Plus 20x0,5ml
Uw waardering