Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Pharmaton

Pharmaton Vitality Geheugen/Concentratie/Energie 112 Tabletten

Adviesprijs € 40,91
Korting 10%
Onze prijs € 36,82

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Pharmaton Vitality Geheugen/Concentratie/Energie 112 Tabletten

Pharmaton Vitality draagt bij tot het bestrijden van klachten door tijdelijke vermoeidheid, uitputting, ouder worden en herstel, die gepaard gaan met verminderde mentale capaciteiten, alertheid, concentratie en geheugen. Wanneer u vitaminene of mineralentekort heeft, is het ook toegewezen.

Ginseng G115 beïnvloedt het energiegebruik van uw lichaam - en vermindert zo de dagelijkse vermoeidheid - voornamelijk als gevolg van de verhoogde capaciteit voor zuurstofopname. Het extract helpt ook om fysieke en mentale spanning tot een minimum te beperken. Bovendien heeft Ginseng G115 een positieve en versterkende invloed op het immuunsysteem.

  • Ondersteunt reeds 40 jaar het fysieke en mentale welzijn.
  • Helpt tegen uitputting en vermoeidheid veroorzaakt door stress.

Gebruik van Pharmaton Vitality Geheugen/Concentratie/Energie 112 Tabletten

1. Neem 1 tablet per dag in bij het ontbijt of het middagmaal.

1 tablet Pharmaton Vitality per dag bij het ontbijt of het middagmaal.

Monocalcium hydrogenofosfaat/Hydrogénophosphate monocalcique; Stabilisatoren/Stabilisants (cellulose, polyvinylpyrrolidon(e), polyvinylpolypyrrolidon(e)); Magnesiumoxide/Oxyde de magnésium; Ascorbinezuur/Acide ascorbique (lactose); Panax ginseng extract G115®/Extrait de Panax ginseng G115® (lactose); D-­-tocoferolacetaat/Acétate de D-­-tocophérol; IJzer(II)sulfaat/ Sulfate de fer II; ß-caroteen/ß-carotène; Nicotinamide; Antiklontermiddelen/Antiagglomérants (magnesiumstearaat/ stéarate de magnésium, siliciumdioxide/dioxyde de silicium); Glansmiddelen/Enrobage (hydroxypropylmethylcellulose/ hydroxypropylméthylcellulose, talk/talc, triëthylcitraat/citrate de triéthyle); Mangaansulfaat/Sulfate de manganèse; D-biotine; Zinksulfaat/Sulfate de zinc; Thiaminemononitraat/Mononitrate de thiamine; Koper(II)sulfaat/Sulfate de cuivre II; Cyanocobalamine; Kleurstoffen/Colorants (ijzeroxide/oxyde de fer, titaandioxide/ dioxyde de titane); Cholecalciferol/Cholécalciférol; Pyridoxinehydrochloride/Chlorhydrate de pyridoxine; Riboflavine; Foliumzuur/Acide folique (pteroylmonoglutaminezuur/ ptéroylmonoglutamique); Natriumseleniet/Sélénite de sodium.

Multivitamine-voedingssupplement verrijkt met mineralen en gestandaardiseerd Ginseng extract

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pharmaton Vitality Geheugen/Concentratie/Energie 112 Tabletten
Uw waardering