Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Farmafyt

Profyt Plus 30 Tabletten

Adviesprijs € 24,99
Korting 10%
Onze prijs € 22,49

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Profyt Plus 30 Tabletten

Profyt Plus is een voedingssupplement ter ondersteuning van een gezonde prostaat. Zijn formule is samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten en combineert op ideale wijze de volgende 3 actieve ingrediënten:

  • Lycopeen (tomatenextracten)
  • Sulphoraphanes (broccoli-extracten)
  • Resveratrol

Dankzij de combinatie van de beste plantenextracten en de aanwezigheid van antioxidanten wordt Profyt Plus gebruikt tegen vrije radicalen en bevordert een optimaal onderhoud van gezonde cellen en weefsels bij de mens.

Gebruik van Profyt Plus 30 Tabletten

1. Profyt plus is exclusief voor mannen.
2. Neem 1 tablet per dag in met wat water, bij voorkeur tijdens de maaltijd.
3. Overschrijd de dagelijsk aanbevolen dosis niet.

1 tablet per dag met water, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Voorzorg voor gebruik : Er is geen ongewone reactie bekend met dit product als het in de aanbevolen dosis wordt gebruikt. Als u echter een ongewone reactie bemerkt tijdens het gebruik van dit product, neem dan contact op met uw arts of apotheker

TIPS

  • Kies voor voldoende lichaamsbeweging, een zittende levensstijl bevordert de constipatie.
  • Vermijd irriterend voedsel (specerijen, mosterd, witte wijn …) en verzadigde vetten (vet vlees, boter).
  • Kies voor fruit en groenten die rijk zijn aan beschermende voedingsstoffen: tomaat, walnoten, amandelen, kool, broccoli, vis, rijst, sojabonen, rogge, haver, olijfolie, koolzaad en maïs.
  • De aanbevolen dosis niet overschrijden. Bewaren op een droge en koele plaats. Te consumeren als onderdeel van een gevarieerd, uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden.
SAMENSTELLING per tablet: Solanum lycopersicum (Tomatenextract) 160 mg met 8 mg lycopeen, Brassica oleracea var. italica 100 mg (Broccoli- extract) met 10% glucorafanine, Resveratrol 125mg, Zwarte peper extract (Piper nigrum L.) 10mg, vulstoffen: microkristallijne cellulose en monocalciumfosfaat, verstevigingsmiddel: tricalciumfosfaat, maltodextrine, emulgatoren: vernette natriumcarboxymethylcellulose en polyethyleenglycol, geleermiddel: hydroxypropylmetylcellulose, kleurstof: calciumcarbonaat, gehydrogeneerde raapzaadolie (Brassica rapa L.), antiklontermiddel: siliciumdioxide.
Voorzorg voor gebruik : Er is geen ongewone reactie bekend met dit product als het in de aanbevolen dosis wordt gebruikt. Als u echter een ongewone reactie bemerkt tijdens het gebruik van dit product, neem dan contact op met uw arts of apotheker. Bewaren op een droge en koele plaats. Te consumeren als onderdeel van een gevarieerd, uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Profyt Plus 30 Tabletten
Uw waardering