Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Promagnor

Promagnor 450mg 30 Zakjes

Adviesprijs € 25,95
Korting 22%
Onze prijs € 20,24

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Promagnor 450mg 30 Zakjes

Promagnor is een voedingssupplement dat hooggedoseerd magnesiumoxide bevat, een onmisbaar mineraal voor ons lichaam naast calcium, ijzer en andere mineralen. Magnesium wordt zelf niet in ons lichaam aangemaakt en moet daardoor opgenomen worden via de voeding.

Ook in specifieke gevallen kan er een hogere behoefte van magnesium zijn zoals bij sporters, zwangerschap, groeifase, vermoeidheid, geestelijke vermoeidheid etc..

Promagnor draagt bij aan:

  • een normale spierfunctie en hersenfunctie
  • een vermindering van vermoeidheid
  • een vermindering van spierkrampen
  • een verhoging van energie en concentratie
  • een vermindering van de prikkelbaarheid en werkt ontspannend

Gebruik Promagnor Promagnor 450mg 30 Zakjes

1. Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar: doe de inhoud van één zakje in een glas of beker en voeg hier water aan toe. Roer even met een lepel zodat u een lekkere, naar sinaasappel smakende drank krijgt.
2. Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines, neem dan minimaal 2 uur vóór of na de inname van tetracyclines in.

Alvorens gebruik lees zeker de Promagnor Magnesium Bijsluiter.
Promagnor Magnesium gebruikerservaringen en reviews van andere gebruikers zijn hieronder terug te vinden.

Doe de inhoud van het zakje Promagnor in een glas. Voeg hierbij 150 ml water. Roer eventjes met een lepeltje en je krijgt een aangename drank met sinaasappelsmaak.

Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

Dit product is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde Ievensstijl worden gebruikt. Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.

Verdikkingsmiddel: mannitol; Voedingszuur: citroenzuur; Magnesiumfosfaat; Magnesiumcitraat; Aroma (sinaasappel); Magnesiumhydroxycarbonaat; Zoetstoffen: natriumcyclamaat, natriumsaccharinaat; Kleurstof: bètacaroteen. Bevat zoetstoffen 1 zakje bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% RI*) *RI= Referentie inname

Energie - Spieren - Zenuwstelsel

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Promagnor 450mg 30 Zakjes
Uw waardering