Merk: Promagnor

Promagnor Magnesium 450mg 90 Capsules + 15 Gratis

Adviesprijs € 43,95
Korting 30%
Onze prijs € 30,77
Niet op voorraad

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Promagnor Magnesium 450mg 90 Capsules + 15 Capsules Gratis PROMO

Promagnor bevat een hoog gedoseerd magnesiumoxide, een onmisbaar mineraal voor ons lichaam naast calcium, ijzer en andere. Magnesium wordt zelf niet in ons lichaam aangemaakt en moet daardoor opgenomen worden via de voeding. Ook in specifieke gevallen kan er een hogere behoefte van magnesium zijn zoals bij sporters, zwangerschap, groeifase, vermoeidheid, geestelijke vermoeidheid etc..

Promagnor (magnesium) speelt een rol in de normale spierfunctie en de hersenfunctie en helpt bij vermoeidheid.

Promagnor vermindert de spierkrampen, geeft het lichaam meer energie en bevordert de concentratie. Promagnor werkt ook ontspannend en verminderd de prikkelbaarheid.

Gebruik Promagnor Magnesium 450mg 90 Capsules + 15 Capsules Gratis

1. Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar: neem 1 Promagnor capsule in per dag met een groot glas water (niet met melk) best voor de de maaltijd.
2. De aanbevolen dagdosis Promagnor niet overschrijden zelfs in geval van verhoogde magnesiumbehoefte.

Alvorens gebruik lees zeker de Promagnor Magnesium Bijsluiter.
Promagnor Magnesium ervaringen en reviews van andere gebruikers zijn hieronder terug te vinden.

Bestel nu dit PROMAGNOR PROMO PACK bij 24pharma Online

Promagnor dient bij voorkeur voor de maaltijd ingenomen te worden met wat water. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

Dit product is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde Ievensstijl worden gebruikt. Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.

Magnesiumoxide; Geleermiddel: Hydroxypropylmethylcellulose (E464); Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat (E470b); Kleurstof: Titaandioxide ( E171). 1 capsule bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% RI*) *RI= Referentie inname Deze capsules bevatten geen gelatine. Promagnor capsules bevatten geen zout noch suiker. Best bewaren beneden de 25 °C en de verpakking steeds gesloten houden ter bescherming van licht.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Promagnor Magnesium 450mg 90 Capsules + 15 Gratis
Uw waardering