Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Promagnor

Promagnor Relaxation 60 Capsules

Adviesprijs € 34,95
Korting 22%
Onze prijs € 27,26

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Promagnor Relaxation 60 Capsules

Promagnor Relaxation is een voedingssupplement dat hooggedoseerd magnesium, passifloraextract en vitamines B combineert. Eén enkele capsule van Promagnor Relaxation per dag volstaat om je batterijen weer op te laden. Je bent beter bestand tegen stress, je kan je beter concentreren en je hebt weer de hele dag energie.

  • Magnesium: speelt een belangrijke rol in het neuromusculair evenwicht. Het draagt bij tot hetbehoud van een goede spier- en zenuwfunctie. Het is ook onmisbaar in het behoud van een goed energetisch metabolisme en helpt, bijgevolg, om vermoeidheid te verminderen.
  • Passiflora: een plant die traditioneel gebruikt wordt voor haar relaxerende, verzachtende,ontspannende en rustgevende eigenschappen. Ze bevordert eveneens de voortzetting van dedagdagelijkse activiteiten in stresssituaties.
  • Vitamine B9: draagt bij tot het behoud van een goede psychologische functie, zoals deweerstand tegen stress versterken en helpt ook om vermoeidheid te verminderen. Vitamines B1, B2, B6, B12 spelen een belangrijke rol in de energietoevoer.

Gebruik van Promagnor Relaxation 60 Capsules

  1. Neem 1 capsule per dag in met een kleine hoeveelheid water.
  2. Overschrijd de dagelijks aanbevolen dosis niet.
  3. Houd buiten het bereik en zicht van kinderen.

Per capsule
% RI*
Magnesium375 mg100%
Vitamine B11,1 mg100%
Vitamine B21,4 mg100%
Vitamine B61,4 mg100%
Vitamine B90,2 mg100%
Vitamine B122,5 µg100%
Droog extract van Passiflora incarnata L.200mg, equivalent aan 2,4 g Passiflora

INGREDIËNTEN :MAGNESIUM OXIDE; DROOGEXTRACT VAN PASSIFLORA (PASSIFLORA INCARNATA L.); GELEERMIDDEL HYDROXYPROPYLMETHYLCELLULOSE (E464); VULSTOF: MICROKRISTALLIJNE CELLULOSE (E460);ANTIKLONTERMIDDELEN: MAGNESIUMSTEARAAT (E572), TALK (E553B), CALCIUMCARBONAAT (E170);DRAAGSTOF: MALTODEXTRINE; PYRIDOXINE HYDROCHLORIDE; RIBOFLAVINE; THIAMINE HYDROCHLORIDE;FOLIUMZUUR; DRAAGSTOF: MAÏSZETMEEL; CYANOCOBALAMINE.

Stress - Vermoeidheid

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Promagnor Relaxation 60 Capsules
Uw waardering