Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Rainpharma

RainPharma A Perfect Ten Essentiële Olie 10x5ml

€ 89,95
Bijna uitverkocht

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van RainPharma A Perfect Ten Essentiële Olie 10x5ml

Essentiële of etherische oliën zijn erg kostbare, geconcentreerde vloeistoffen die via destillatie gewonnen worden uit de bloemen, blaadjes, wortels en stengels van planten, bloemen en kruiden. Ze bevatten de levenskracht van de plant die wij als geur waarnemen.

Aan essentiële oliën worden heel wat therapeutische eigenschappen toegeschreven: hun intense geuren stimuleren, verkwikken of kalmeren ons. RainPharma werkt samen met de beste destillateurs. Zij creëerden voor jou de meest zuivere essentiële oliën: stuk voor stuk bijzondere en kostbare geschenken van de natuur.

Geuren zijn erg persoonlijk. Ze roepen gevoelens en herinneringen op of brengen een bepaald effect teweeg. Voor elke stemming en voor elke plek in huis is er een essentiële olie: van rustgevend tot oppeppend. In deze box vind je tien verschillende geuren van de advanced collection in kleine flesjes. Zo kan je verschillende geuren ontdekken, uitzoeken welke essentiële olie het best bij jou past of elk plekje in huis van een eigen geurtje voorzien. Zin in meer? Probeer ook de original collection. Essentiële olie van RainPharma is van extra zuivere premium kwaliteit.

Inhoud van deze box:

 • 1 x Essential Oil Rosemary 5 ml
 • 1 x Essential Oil Eucalyptus 5 ml
 • 1 x Essential Oil Lemongrass 5 ml
 • 1 x Essential Oil Lavender 5 ml
 • 1 x Essential Oil Orange 5 ml
 • 1 x Essential Oil Sage 5 ml
 • 1 x Essential Oil Lime 5 ml
 • 1 x Essential Oil Peppermint 5 ml
 • 1 x Essential Oil Geranium 5 ml
 • 1 x Essential Oil Pine 5 ml

Gebruik van RainPharma A Perfect Ten Essentiële Olie 10x5ml

 1. Gebruik essentiële oliën juist. Essentiële oliën zijn super kostbaar en extreem geconcentreerd. Ze zijn een pure weldaad, maar vragen wel om zorgvuldig gebruik.
 2. Doe ze nooit puur op de huid maar los ze altijd eerst op in Professional Massage Oil van RainPharma.
 3. Een natuurlijk geurtje in bad? Meng je favoriete essentiële olie dan met Precious Bath Oil. Let op dat je geen vlekken maakt op kledij of meubilair.
 4. Essentiële oliën zijn niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Je RainPharma specialist vertelt je meer over het juiste gebruik van essentiële oliën.
 5. Om essentiële oliën als natuurlijke smaakstof toe te voegen aan voeding heb je meer kennis nodig.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RainPharma A Perfect Ten Essentiële Olie 10x5ml
Uw waardering