Merk: Remescar

Remescar Wallen & Donkere Kringen 8ml

Adviesprijs € 35,75
Korting 25%
Onze prijs € 26,81

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Remescar Wallen & Donkere Kringen 8ml

Remescar Wallen & Donkere Kringen is een onmiddellijk werkende, doeltreffende crème die helpt om wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen. Vanaf de eerste applicatie is er een zichtbaar resultaat merkbaar. Beschikt over EYESYL-technologie, een unieke combinatie van klein-mineralen en een bi-beptide comples gebaseerd op 3 acties: 

  • Huidverstrakking: klei-mineralen hechten zich aan de huidcellen
  • Vermindert vochtophoping: peptide beïnvloedt doorlaatbaarheid van bloedvaten rondom de ogen
  • Micromusculaire pauze: overstimulatie van gezichtsspieren onder het oog leidt tot lijnen in aangezicht, peptide blokkeert musculaire trigger en vermindert spiersamentrekkingen, BOTOX effect

Remescar Wallen & Donkere Kringen vermindert wallen en donkere kringen in minder dan 2 minuten!!

  • Onmiddellijk zichtbare resultaten
  • Draineert en verstevigt
  • Effectief vanaf de eerste applicatie
  • Klinisch bewezen

Gebruik van Remescar Wallen & Donkere Kringen 8ml

1. Was uw gezicht voorzichtig en dep het droog.
2. Knijp een beetje van het product uit op uw vingertop, ongeveer ter grootte van een rijstkorrel. Minder is niet voldoende, en meer is meestal te veel en wordt dan niet volledig door de huid opgenomen of kan irritatie veroorzaken. Dit is een cruciale factor voor de correcte werking van Remescar Wallen & Donkere kringen.
3. Breng de crème voorzichtig aan op de hele zone onder het oog en wrijf deze met één vinger uit, van het midden naar buiten. Wrijf de crème zachtjes uit tot die volledig door de huid is opgenomen.
4. Houd uw gezichtsuitdrukking gedurende twee à drie minuten neutraal terwijl het product droogt voor het meest spectaculaire resultaat (u kunt dit proces versnellen door te wapperen). Hebt u te veel crème aangebracht, wrijf die dan weg met een nat doekje.

AQUA, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SODIUM SILICATE, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PEG-75 SHEA BUTTER GLYCERIDES, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, CI 19140, CI 16035, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, ACETYL OCTAPEPTIDE-3.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Remescar Wallen & Donkere Kringen 8ml
Uw waardering