Merk: Rhumal

Rhumal Combi 120 Tabletten

Adviesprijs € 45,95
Korting 10%
Onze prijs € 41,36

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Rhumal Combi 120 Tabletten

Rhumal COMBI is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat ervoor zorgt dat uw gewrichten weer in topvorm zijn. Het ondersteunt de soepelheid en beweeglijkheid en voedt de gewrichten. Op basis van:

  • 1500 mg zuivere kristallijne glucosaminesulfaat
  • 1200 mg chondroïtinesulfaat
  • 12 mg vitamine C (15% RI*)
    per 2 tabletten.

Gebruik van Rhumal Combi 120 Tabletten

1. Neem 1 x 2 tabletten Combi per dag, ‘s morgens of ‘s avonds. Deze éénmalige dagelijkse inname is belangrijk om een voldoende dosis te bereiken.
2. Het is aangeraden een kuur van minimum 3 maanden te volgen.

TIP: een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat een hapje wordt ingeslikt!

 

Alvorens gebruik lees zeker en vast de combi-rhumal bijsluiter.
Combi-rhumal ervaringen en reviews van andere gebruikers zijn hieronder terug te vinden.

Neem 1 x 2 tabletten Rhumal COMBI per dag, 's morgens of 's avonds. Deze eenmalige dagelijkse inname is belangrijk om voldoende hoge concentraties te bereiken. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen inslikken. Een kleine praktische tip: een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat het hapje wordt ingeslikt.

Een kuur van minstens 3 maanden is altijd sterk aangeraden.

Rhumal COMBI is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per 2 tabletten 1500 mg zuivere, kristallijneglucosaminesulfaat, 1200 mg chondroïtinesulfaat en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat. *ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Ingrediënten: Kristallijne glucosaminesulfaat; Chondroïtinesulfaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose; Bindmiddel : Polyvinylpyrrolidone ; Antiklontermiddelen:, Magnesiumstearaat, Talk; Glansmiddelen: Hydroxypropylmethylcellulose, Bijenwas ; Kleurstoffen : Titaandioxide, Geel en rood ijzeroxide; Ascorbinezuur; Bevochtigingsmiddel: Polysorbaat 80. Bevat afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid. • Glucosamine en chondroïtine: Het zijn volledig natuurlijke, lichaamseigen stoffen, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen. •Eigenschappen van vitamine C : Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen. Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend.

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheidverliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers. • Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen. • Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voordurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangen veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rhumal Combi 120 Tabletten
Uw waardering