Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Saforelle

Saforelle Cup Protect Comfortpakket Menstruatie Cups 2 Stuks Maat 1

Adviesprijs € 32,00
Korting 20%
Onze prijs € 25,60

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Saforelle Cup Protect Comfortpakket Menstruatie Cups 2 Stuks Maat 1

Saforelle Cup Protect biedt alle vrouwen die niet langer traditionele beschermingsmiddelen willen, een menstruatiecup, gemaakt van biocompatibele medische siliconen, die veiligheid en comfort tijdens de menstruatie garandeert.

Het comfortpakket 12h bestaat uit 2 menstruatiecups die elk maximaal 6 uur kunnen worden gedragen en een opbergdoosje voor sterilisatie en transport. Zeer praktisch in gebruik gedurende een dag, vooral als u niet zeker weet of u een kraantje  beschikbaar heeft, indien u van cup moet veranderen, zeer eenvoudig in gebruik en discreet. De specificiteit van de Saforelle Protect Cup is zijn “referentietouwtje/steeltje”, waardoor hij gemakkelijker te vinden en te verwijderen is.

Dit comfortpakket 12 uur bevat:

- 2 menstruatiecups, per stuk maximaal 6 uur inhouden voor een dag lang comfort.
- 1 houder voor sterilisatie & transport.

Gebruik van Saforelle Cup Protect Comfortpakket Menstruatie Cups 2 Stuks Maat 1

1. Steriliseer Saforelle Cup Protect voorafgaand aan het eerste gebruik en vervolgens bij elke menstruatie. Plaats de cup in de met water gevulde sterilisatiehouder en verwam deze 3 minuten op 700 Watt in de magnetron.

2. Kies de gewenste vorm voor het inbreng van de Saforelle Cup Protect.

3. U kunt Saforelle Cup Protect gedurende maximaal 6 uren dragen. Draag de cup niet tijdens het slapen.

4. Verwijder Saforelle Cup Protect door het touwtje te volgen, maar trekt er niet aan. Knijp in de onderkant van Saforelle Cup Protect. Hierdoor stopt de zuigwerking en kunt u de cup eenvoudig verwijderen.

5. U kunt Saforelle Cup Protect nu ledigen en spoelen met lauw water.

6. Saforelle Cup  Protect is 5 jaar lang veilig en geschikt voor hergebruik. Kijk voor meer informatie in de bijsluiter.

Hoe kies ik mijn maat?

Maat 1 van de Saforelle menstruatiecup Protect wordt aanbevolen voor vrouwen met een lichte regels en die geen natuurlijke bevalling hebben gehad.
Maat 2 van de Saforelle menstruatiecup Protect wordt aanbevolen voor vrouwen met zware regels en een natuurlijke bevalling.

Saforelle Cup Protect :

 • U moet de Saforelle CUP Protect op het einde van uw menstruatie verwijderen.
 • De Saforelle CUP Protect mag niet buiten de menstruatieperiode worden gebruikt.
 • De Saforelle CUP Protect is geen anticonceptiemiddel.
 • Als u een anticonceptiemiddel zoals een spiraaltje of een anticonceptiering draagt, vraag dan advies aan uw arts voor u de Saforelle CUP Protect gebruikt.
 • De Saforelle CUP Protect beschermt niet tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's).
 • Verwijder de Saforelle CUP Protect voor het vrijen.
 • Wacht na een bevalling, operatie, miskraam of abortus tot de vagina is hersteld is voor u de Saforelle CUP Protect gebruikt.
 • In geval van een vaginale infectie, behandeling met een zetpil of een andere intravaginale crème, is het aangeraden om in deze periode een Saforelle Coton protect maandverband te gebruiken.
 • Bij irritatie, een branderig gevoel, ongemak bij het plassen of pijn, staak dan onmiddellijk het gebruik en neem contact op met uw arts.
 • De Saforelle CUP Protect is voorbehouden voor persoonlijk gebruik.
 • Houd de Saforelle CUP Protect buiten het bereik van kinderen
 • Bij twijfel, contacteer uw arts.

Maat 1 van de Saforelle Cup Protect menstruatiecup is aanbevolen voor vrouwen met licht bloedverlies en die niet op een natuurlijke manier zijn bevallen.

Maat 2 van de Saforelle Cup Protect menstruatiecup is aanbevolen voor vrouwen met zwaar bloedverlies en die op een natuurlijke manier zijn bevallen.

De bijsluiter aandachtig lezen voor gebruik.

De Saforelle Cup Protect-reeks: • Veilige menstruatiecup ontworpen met biocompatibele medische siliconen • Klinisch getest • vrij van mogelijke irritaties • Ftalaatvrij, zonder Bisfenol A Verkrijgbaar in 2 maten (maat 1 en maat 2).

MENSTRUATIECUP

WASBARE BESCHERMING

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Saforelle Cup Protect Comfortpakket Menstruatie Cups 2 Stuks Maat 1
Uw waardering