Merk: Farmafyt

Urofyt 60 Tabletten

Adviesprijs € 27,50
Korting 10%
Onze prijs € 24,75

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Urofyt 60 Tabletten

Urofyt is een voedingssuplemment dat van pas kan komen bij uro-genitale problemen bij de man. De beste componenten hiervoor zijn samengebracht: Quercetine en Serenoa repens. Wetenschappellijk is aangetoond dat quercetine een ontstekingsremmende functie heeft. Bevat daarnaast ook Papaïne en Bromeleïne, twee stoffen die een optimale opname van Quercetine verzekeren. 

Als laatste bevat het ook vitamine C, dat bekend staat om de zuurtegraad te doen stijgen waardoor ziekteverwekkers of pathogenen bestreden kunnen worden.

Gebruik van Urofyt 60 Tabletten

1. Neem 2x1 tablet per dag in met wat water, bij voorkeur 1 tablet tijdens het ontbijt en 1 tablet tijdens het avondmaal.
2. Aangepaste dosering op advies van uw arts.
3. Het is de bedoeling dat Urofyt langdurig wordt ingenomen om het gewenste resultaat te bereiken.

Alvorens gebruik lees zeker de Urofyt bijsluiter.
Urofyt ervaringen en reviews zijn hieronder terug te vinden. Lees zeker en vast de Urofyt gebruikerservaring van andere gebruikers.

2 x 1 tablet per dag met water innemen bij voorkeur 1 tijdens het ontbijt en 1 tijdens het avondmaal . Aangepaste dosering op advies van uw arts.

Quercetine, Serenoa repens extract (Zegepalm), Vulstoffen: plantaardig vet (palmolie), cellulose Vitamine C (L-Ascorbinezuur), Bindmiddelen: stearinezuur, hydroxypropylcellulose Anti-klontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, Papaïne, Bromelaïne.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Urofyt 60 Tabletten
Uw waardering