Merk: Wortie

Wortie Liquid Wratten & Voetwrattenverwijderaar +4j 5ml

Adviesprijs € 16,95
Korting 20%
Onze prijs € 13,56

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Wortie Liquid Wratten & Voetwrattenverwijderaar +4j 5ml

De formule van Wortie Liquid is gebaseerd op een combinatie van bekende zuren die worden gebruikt voor de behandeling van wratten en voetwratten. Dankzij deze combinatie van zuren is de formule van Wortie Liquid doeltreffend voor het verwijderen van wratten en voetwratten.

Wortie Liquid droogt in ongeveer 30 seconden op, waardoor vlekken en irritatie worden vermeden. De zeer nauwkeurige applicatie voorkomt schade aan de omliggende gezonde huid.

De formule van Wortie Liquid heeft een dubbele werking:

  • Loslaten van de bovenste lagen die de eelt op de wrat of voetwrat vormen. Hierdoor verzacht de harde huid waardoor de wrat of voetwrat verwijderd kan worden. (Werkzame stof: Glycolzuur)
  • Diepe doorwerking in het weefsel van de wrat of voetwrat. (Werkzame stof: Trichloorazijnzuur)

Gebruik van Wortie Liquid Wratten & Voetwrattenverwijderaar +4j 5ml

1. Breng met het Wortie Liquid-kwastje voorzichtig een dunne laag vloeistof op de wrat aan. Breng de vloeistof niet aan op de gezonde huid rond de wrat. Veeg de overtollige vloeistof weg met een tissue of was, indien nodig, het gebied met water en zeep. Breng vervolgens het product opnieuw voorzichtig aan.

2. Wacht tot de vloeistof gedroogd is (ongeveer 30 seconden). Doe een pleister op de wrat zodra het behandelde gebied helemaal droog is.

3. Laat de pleister ten minste 4 uur zitten of tot die loslaat. Als de pleister na 24 uur nog op de wrat zit, haal hem er dan voorzichtig af en was het gebied met warm water en zeep. Breng het product twee keer per week aan, zoals hierboven wordt beschreven, tot de wrat is erdwenen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wortie Liquid Wratten & Voetwrattenverwijderaar +4j 5ml
Uw waardering