Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Cosmetica – ontdek ons uitgebreid aanbod van cosmetica producten | 24pharma

Onder het begrip cosmetica vallen eigenlijk heel veel verschillende artikelen. En dat bewijst de uitgebreide beauty webshop van 24pharma. Je vindt er een enorm uitgebreid aanbod van allerlei verschillende cosmetica producten. Het aanbod gaat van haarproducten tot deodorants en van voedingssupplementen tot make-up. De online apotheek 24pharma heeft een uitgebreid assortiment van merken, zoals Axitrans, Belène, Forté Pharma, Klorane, Lierac, Louis Widmer, T. LeClercVichy, ...

Snel en eenvoudig online bestellen

Het leuke aan de webshop van 24pharma is uiteraard het enorm uitgebreide gamma van cosmetica producten dat je er terugvindt. Maar een ander groot voordeel van de beauty webshop, is dat je snel en eenvoudig alle producten die je nodig hebt van achter je computer kunt bestellen. Zo hoef je je huis niet uit om je cosmetica producten aan te kopen.

Gebruik de handige chatfunctie

Naast de vele andere voordelen die de webshop van 24pharma te bieden heeft, zoals gratis verzending van je bestelling vanaf €39, een erg uitgebreid aanbod, officieel geregistreerde Belgische apotheek, … heeft de webshop van 24pharma ook een erg handige chatfunctie ter beschikking. Via deze chatfunctie kun je snel en eenvoudig in contact treden met één van de medewerkers van 24pharma en kun je alle vragen stellen.

Zo kun je er bijvoorbeeld een vraag stellen over een product dat je wenst aan te kopen, maar waar je zelf weinig over weet. Ook kun je er vragen stellen over een product dat momenteel niet voorradig is, maar binnenkort misschien opnieuw beschikbaar zal zijn. Op die manier word je, net als bij een gewone apotheek, meteen verder geholpen met al je vragen en problemen.

Bestel hier de cosmetica producten die je nodig hebt