Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Online Drogist / Apotheek 24pharma

24pharma is een officieel geregistreerde Belgische Apotheek / Drogisterij

Alle producten die 24pharma online verkoopt, voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen opgelegd door de Belgische en Nederlandse wetgeving. Bij ons is er geen sprake van valse geneesmiddelen.

De website van 24pharma is vermeld bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG).

Het FAGG is het overheidsorgaan die controle uitoefent op de Belgische apotheken en is gevestigd te Victor Hortaplein 40 bus 40, 1060 Brussel.

Website van FAGG : www.fagg.be

 

Wij bieden alle geneesmiddelen aan die vrij zijn van recept volgens de Nederlandse wetgeving en beperken ons tot de online verkoop die wettelijk is toegelaten, d.w.z. dat ook bepaalde geneesmiddelen die je in een apotheek vrij kan kopen, toch online niet vermeld staan omdat 

het niet is toegelaten (geneesmiddelen op schriftelijke aanvraag, diergeneeskundige geneesmiddelen).

 

Sedert een nieuwe Europese wet van 14/12/12 in verband met gezondheidsclaims, zijn we beperkt om bepaalde claims te schrijven rond voeding en voedingssupplementen zolang die firma's ze niet voldoende wetenschappelijk hebben aangetoond.  

Deze claims mogen ook niet meer op de verpakking worden vermeld, benamingen van bepaalde voedingssupplementen moeten worden aangepast als ze teveel wijzen op indicaties, enz...

Vandaar dat ook op onze site deze zaken vaag zullen beschreven worden en niet direct de therapeutische indicaties bevatten die u zocht.  Stel ons gerust de vragen waarmee u zit en wij proberen u zo snel mogelijk met raad bij te staan.

 

Ons team van apothekers heeft in totaal meer dan 45 jaar ervaring en kan u op basis van haar vakkennis bijstaan in keuze en advies.  

 

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of op de chat die beschikbaar is van 8u30 tot 17u30 of telefonisch op het nummer 0114 788 208