Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Drogisterij online

Enorm online aanbod bij deze drogisterij

Een drogist staat ervoor gekend dat je er heel veel verschillende producten terugvindt. Ook bij 24pharma is dit zeker en vast het geval. Je vindt er heel veel verschillende producten die allemaal toebehoren tot de categorie “drogisterij”. Het aanbod van 24pharma bestaat uit meer dan 15.000 verschillende producten van meer dan 750 verschillende merken. Met deze cijfers is 24pharma één van de grootste online apotheken. De naam 24pharma staat eigenlijk voor het feit dat je er 24/24 producten kunt bestellen van gekende en minder gekende merken zoals Avène, Eucerin, La Roche Posay, Louis Widmer, Oral B, Corega, Cerave, Vichy, Weleda, …

Krijg professioneel advies bij deze drogisterij online

Wanneer je niet meteen weet welk product je moet kopen kun je altijd hulp vragen via de handige chatfunctie van 24pharma. Je kunt er meteen je vragen stellen aan één van de medewerkers van 24pharma. Het grote voordeel is dat alle medewerkers gediplomeerd zijn, waardoor je steeds een professioneel antwoord zal krijgen op je vragen die je stelt. Op die manier krijg je meteen alle informatie die je nodig hebt om je bestelling bij 24pharma te plaatsen.

Krijg korting bij deze drogisterij online

Het leuke aan 24pharma is dat je op alle producten steevast een korting van 10% krijgt. Op die manier betaal je op het totaalbedrag van je bestelling 10% minder. Iets wat je bij een gewone apotheek niet hebt. Uiteraard is ook het enorme aanbod van 24pharma een zeer grote troef.

Koop hier je artikelen binnen de categorie drogisterij online