Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

6D Sports Nutrition

 

6d Sports Nutrition is een fabrikant van sportdranken en sportvoedingssupplementen voor amateursporters én professionals. Het stokpaardje van 6d Sport zijn hun proteïne shakes die verkrijgbaar zijn in vanillechocolade en aardbei smaak. Na een zware sportinspanning is het nodig om te herstellen, daarvoor zijn er de recovery shakes. Daarnaast heeft 6D ook producten voor de uithouding.

De 6 pijlers van 6D Sports Nutrition

De producten van 6d Sports Nutrition zijn gebaseerd op 6 pijlers:

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN EFFECT

De effectieve werking van elk ingrediënt, elke dosering en elke productsamenstelling van 6d Sports Nutrition is wetenschappelijk bewezen. Op basis van inhouse research selecteerden ze de beste componenten en processen. Zo kunt u erop rekenen dat u dankzij 6d Sport Nutrition betere resultaten boekt.

GETEST OP VERBODEN STOFFEN

6d-producten die zijn gecertificeerd volgens het Informed Sport-programma worden getest op een breed scala aan stoffen die in de sport verboden zijn. Informed Sport vereist dat elke batch van een gecertificeerd product rigoureus wordt getest volgens ISO 17025-geaccrediteerde methoden om atleten het hoogste niveau van zekerheid te bieden.

GETEST DOOR ATLETEN

Afgetoetst aan de noden van de meest veeleisende atleten. Perfect op maat gesneden voor wie beter wil presteren, sneller resultaten wil boeken en zijn lichaam optimaal wil voeden. Dus ook voor jou, toch?

INNOVATIEF ONDERZOEK

Dankzij continu onderzoek en blijvende optimalisatie biedt 6d Sports Nutrition innovatieve producten op basis van de recentste wetenschappelijke inzichten. Zo kan u kiezen uit een dynamisch aanbod aan kwalitatieve sportondersteuning.

PURE INGREDIËNTEN

Van labo tot verkooppunt: elke fase van het ontwikkelings- en productieproces gebeurt onder strenge controle en op basis van de meest hoogwaardige ingrediënten. Deze certificaten zijn uw garantie voor perfect zuivere sportvoedingssupplementen.

GEAVANCEERDE PRODUCTIE

6d-supplementen worden ontwikkeld in toplaboratoria, uitgerust met spitstechnologie en geavanceerde onderzoeksinstrumenten.

6D Sports Nutrition kopen bij 24pharma

Ontdek de verschillende productlijnen en koop je 6D Sports Nutrition producten bij 24pharma.

Officieel Geregistreerde Belgische Apotheek. Snel & Discreet Geleverd! Altijd Korting. Officiële Apotheek. Veilige Online Apotheek. Meer dan 15.000 producten. Alleen Betrouwbare Merken. Gratis levering vanaf 39€. Reviews: 9.6 op 10. 99% beveelt ons aan.